Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová mobilní klimatizaci MIDEA v designovém provedení TANGO

Mobilní klimatizace MIDEA model TANGO má i funkci topení, takže ji je možné v zimě využít jako teplovzdušní ohřívač vzduchu o výkonu 1,3 kW. Jednotka je vybavena dálkovým ovladačem.

Tato mobilní klimatizace o výkonu 2,6 kW je vhodná pro klimatizaci bytů, kanceláří, chat, chalup, ordinací, serveroven a obecně prostor do plochy přibližně 30m2. Použitý kompresor pro chladící okruh je od japonského výrobce Toshiba.

Velice zajímavou funkcí oproti konkurenci je funkce Autorestartu (při výpadku elektrické energie a její obnově se klimatizace znovu sama zapne). Tato aplikace je velice ocenitelná v případě instalace mobilní klimatizace MIDEA do serveroven, kdy je provoz chlazení většinou bez dohledu.

Další výhodou je jedinečný systém využití zbytkového kondenzátu s odparem tzv. shower cooling, kdy jednak využijeme energii z kondenzace na chlazení a kondenzát je pak vyfoukán v odpadním vzduchu do venkovního prostoru a tím pak odpadá časté vylévání vaniček na kondenzát, jak je tomu u levnějších konkurenčních mobilních klimatizací.

více informací o mobilní klimatizaci MIDEA

 
 
Reklama