Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Produkty VTS plní směrnici ErP

Produkty VTS (Jednotky VENTUS a VENTUS N-type, clony Defender a teplovzdušné agregáty Volcano) splňují přísné podmínky Směrnice ErP platné od 1.1.2013.

VTS ERP Ready

Směrnice ErP je platná od 1.1.2013 a jejím cílem je omezení spotřeby energie klimatizačními a vzduchotechnickými jednotkami. Tato Směrnice specifikuje požadavky na ekologický návrh zařízení spotřebovávajích elektrickou energii – obsahuje podmínky, které musí být výrobcem splněny pro uvedení produktu na trh.

Cílem této směrnice platné na území EU je povolení prodeje pouze vysoce účinných ventilator. Uživateli budou poskytnuty nejen komplexnější informace o spotřebě energie a energetické účinnosti výrobků, které nakupují, ale také informace o budoucích nákladech, které jsou spojené s energetickou spotřebou provozovaného zařízení.


VTS Czech Republic s.r.o.
logo VTS Czech Republic s.r.o.

VTS Group nabízí svým klientům typovou řadu inovativních vzduchotechnických a klimatizačních zařízení VENTUS, VENTUS N-TYPE a VENTUS S-TYPE. V sortimentu značky VTS EUROHEAT se nacházejí vysoce kvalitní vodní ohřívače VOLCANO a vzduchové clony DEFENDER.

 
 
Reklama