Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nové rekuperační jednotky pro rezidenční bydlení SAVE

Firma Systemair rozšířila řadu vzduchotechnických jednotek o další typy. Jednotky SAVE se skládají filtrů na přívodu a na odvodu, rotačního rekuperátoru tepla, elektrického ohřívače a ventilátorů.

Ventilátory jsou poháněné EC motory, které mají až o 30% nižší spotřebu elektrické energie. Kapsové filtry, rotační rekuperátor a ventilátory jsou jednoduše vyjímatelné pro čištění nebo údržbu. Jednotky SAVE jsou vybaveny plně propojeným vestavěným řídicím systémem. Lze je též napojit na nadřazený řídicí systém přes protokol Modbus a rozhraní RS-485. Jednotky jsou vybaveny automatickým přepínáním mezi zimním provozem s rekuperací tepla a letním provozem bez rekuperace popř. rekuperací chladu. Jsou určeny k nepřetržitému větrání v automatickém časovém programu. Jednotky mají 3 konfigurovatelné vstupy, na které lze napojit spínače, senzory CO2 nebo senzory vlhkosti.


Rekuperační rezidenční jednotky SAVE
  • SAVE VSR 150/B je určena k větrání menších domů a bytů s podlahovou plochou do 100 m².
  • SAVE VTR 300/B je jednotka s vývody nahoru určená k větrání menších domů a bytů s podlahovou plochou do 240 m².
  • SAVE VTR 500 je jednotka s vývody nahoru určená k větrání menších domů a bytů s podlahovou plochou do 360 m².
Podrobné informace o Rezidenčních rekuperačních jednotkách SAVE
Systemair, a.s.
logo Systemair, a.s.

Firma se zabývá výrobou a dodávkou vzduchotechnických výrobků. Náš široký sortiment zahrnuje vzduchotechnické jednotky, rezidenční větrací jednotky, ventilátory, vzduchové clony, sálavé panely, ventilátorové ohřívače, distribuční elementy a požární ...

 
 
Reklama