Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Chillventa 2014 - Mezinárodní odborný veletrh tepelných čerpadel-chlazení-klimatizace

Chillventa 2014 je přede dveřmi a HOTJET bude opět u toho - v hale 7-135! Mezinárodní odborný veletrh tepelných čerpadel-chlazení-klimatizace, Norimberk, 14. - 16. 10. 2014.

Zveme Vás na mezinárodní odborný veletrh Chillventa Norimberk - tepelná čerpadla-chlazení-klimatizace.

Veletrh Chillventa oslavil v roce 2008 velkolepou premiéru a v současné době je jedna z nejdůležitějších události pro odvětví tepelných čerpadel, chlazení a klimatizace. V roce 2012 vzrostl počet vystavovatelů o 4 % na 914 ze 43 zemí a navštívilo 28 462 odborných návštěvníků z více než 90 zemí.

Odborná nabídka
  • Chladící technika (komponenty a systémy pro použití v průmyslu a podnikání jako kompesory, výměníky tepla a jiné stavební prvky až po chladiva, chladící nábytek, chladící články, sdružená zařízení, zpětné chladiče a chladící věže).
  • Klimatizační technika (široké spektrum decentralizované klimatizace a centrální klimatizační a větrací systémy pro použití v budovách a procesní technologii).
  • Technika tepelných čerpadel (využití tepla z okolního prostředí k hospodárnému a ekologický perspektivnímu získávání tepelné energie jakož i regenerace tepla se současnou možností chlazení).
  • Měřící, řídicí a regulační technika/automatizace (pro účinné a bezpečné použití chlazení a klimatizace při stavbě a projektování technologických celků, v domácí technice a pro využití veškerého technologického potenciálu úspor energie).
  • Služby pro obor chlazení a klimatizace (podpora při projektování, úsporné a efektivní zacházení s energií a mnohé další).
  • Odborná fóra a symposia (zaměření na důležitá témata, jako úspora energie a účinnost, obnovitelné energie, vzdělávání, školení, směry hospodářsko-politického vývoje).

Otevírací doba:
úterý 14. 10. - čtvrtek 16. 10. 2014
denně od 9:00 do 18:00 hod.

Více informací na webu HOTJET.

 
 
Reklama