Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Praktická klimatizace od jara do zimy

Klimatizační jednotky společnosti LG Electronics (LG) nabízejí vlastnosti, které najdou využití po celý rok. Jednoduchý a stylový design je podtržený praktickými filtry vzduchu, jež ocení alergici i běžné domácnosti.

Klimatizace pro byty a obytné domy ARTCOOL se špičkovou technologií LG citlivě zapadnou do každého interiéru. Model ARTCOOL Stylist se vyznačuje čistými liniemi a barevným posvícením, které lze libovolně nastavit podle nálady či denní doby. ARTCOOL Slim svým nenápadným vzhledem nenaruší styl žádné místnosti. Oba modely jsou tiché, úsporné a vhodné k chlazení i topení.

V zimním období jsou pro domácnost vhodné především filtry a ionizace vzduchu, která výrazně zpříjemní pobyt v místnosti. Zápach z cigaret či projíždějících aut se ani po krátkém, ale důkladném zimním větrání nestanou nepříjemnou součástí domova.

ARTCOOL Stylist

S hloubkou pouhých 121 mm navozuje pocit spíše uměleckého díla než klimatizační jednotky. Tento jedinečný design navíc umožňuje jak tří-, tak čtyřcestnou distribuci vzduchu, která nefouká vzduch přímo, díky čemuž je cirkulace vzduchu přirozená a příjemná. Její antibakteriální filtr navíc zachytí jak bakterie, tak prachové částečky velké 10㎛. Díky revoluční technologii LG je řada klimatizací ARTCOOL až o 60 % úspornější oproti běžným bytovým klimatizacím.

ARTCOOL Slim

Šířka pouhých 177 mm, pohyblivý panel se skrytým displejem a nadčasová černá barva jsou jen částí atributů, které jsou ARTCOOL Slim vlastní. Mezi další patří úspora energií, tichý chod (19 dB), chlazení Jet Cool, díky němuž se během pouhých tří minut upraví teplota v místnosti, či několik typů filtrů. Plasmaster ionizátor kompletně osvěží vzduch a zároveň přispívá k upevnění zdraví i pohodlí členů domácnosti. 3M mikro ochranný filtr zbaví vzduch mikro prachu, alergenů i virů.


LG Electronics CZ
logo LG Electronics CZ

LG Electronics, divize KLIMATIZACE Therma V Komerční klimatizace Klimatizace pro obytné budovy Získejte kontrolu nad teplotou prostoru, ve kterém pobýváte. Dopřejte správnou provozní teplotu také serverům a další počítačové technice ve vaší firmě. ...

 
 
Reklama