Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová oběžná kola ZAvblue - cesta k vyšší účinnosti vzduchotechnického zařízení

S novými oběžnými koly ZAvblue je nyní mnohem snadnější vyhovět požadavkům Ecodesignu. Zveme Vás na přednášku ve středu 2.3. 2016 i do našeho stánku č. 213 v hale 2. Děkujeme, že nám držíte palce v soutěži o zlatou medaily.

Společnost Ziehl-Abegg bude prezentovat příští týden na 21. ročníku veletrhu Aqua-Therm Praha nové radiální ventilátory, které mají oproti současnému standardu vyšší průtoky vzduchu při menších rozměrech.

Kde se na veletrhu Aquatherm Praha 2016 můžete s novinkou ZAvblue potkat?

  • Na přednášce Zásadní vliv efektivního řešení ventilátoru pro splnění požadavků na účinnost větracích jednotek. Efficient fan solutions for efficiency requirements of ventilation units – Thomas Bader, Product Management Centrifugal Fans, Ziehl-Abegg SE, Německo.
    Středa 2.3.2016, PVA Letňany, kongresový sál v hale VH2, od 10.30 hod, místo si můžete rezervovat, přednáška bude simultánně tlumočena do ČJ.

  • Ziehl-Abegg přihlásil na veletrhu Aqua-Therm Praha 2016 výrobek ZAvblue do soutěže o Zlatou medaili za nejlepší exponát. Pro účast v této soutěži se rozhodl s ohledem na výjimečné parametry tohoto produktu a pro velký zájem odborné veřejnosti.

  • Srdečně Vás zveme také do našeho stánku č. 213 v hale 2

Ventilátor ZAvblue s motorem ECblue, foto Ziehl-Abegg
Nové oběžné kolo ZAvblue je o více než 20  efektivnější než ostatní podobné produkty na trhu. S tímto novým ventilátorem je možné navrhnout zařízení generující stejný průtok vzduchu při jednou tak menších rozměrech.

Inovace systému oběžných kol ZAvblue:

  • Nejvyšší účinnost posunuta do oblasti vysokého průtoku vzduchu
  • Požadavek na malý prostor díky kompaktním rozměrům
  • Přírodou (bionikou) inspirovaný tvar snižuje hmotnost při zachování pevnosti
  • Zvýšený průtok vzduchu s nižší hlučností (díky novému speciálnímu tvaru lopatek oběžného kola)
  • Snížená hmotnost zvyšuje životnost jak motoru, tak i jeho ložisek.
  • Díky optimalizovanému designu oběžného kola může být menší jeho rozměr nebo může klesnout rychlost rotace, což sníží spotřebu energie
  • Vzhledem k minimální instalační výšce si zákazník může dovolit změnu technologie motoru AC nebo EC pouze pomocí adaptéru. To vše bez nutnosti konstrukčních úprav.
K dispozici je kompletní řada kol s průměry 250, 280, 315, 355, 400, 450, 500, 560 a 630 mm.


Ziehl-Abegg s.r.o. Brno
logo Ziehl-Abegg s.r.o. Brno

Výrobce širokého sortimentu axiálních, radiálních, diagonálních, tangenciálních ventilátorů, výtahových pohonů. Portfolio pokrývá požadavky OEM partnerů, výrobců vzduchotechnických, chladírenských zařízení, filtračních zařízení a technologických celků. ...

 
 
Reklama