Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová klimatizační jednotka H-Block

Společnost C.I.C. Jan Hřebec s.r.o. přední český výrobce vzduchotechnických, bazénových a kompaktních jednotek představí na veletrhu Aquatherm Nitra novou řadu jednotek H-Block.

Na veletrh Aquatherm Nitra přichází s kompaktní klimatizační jednotkou H-Block určenou pro dopravu a úpravu vzduchu v normálním prostředí s teplotou okolí -30°C až + 40°C a v rozsahu průtoku vzduchu 2.000 – 8.000 m3/h.
Jednotka umožňuje rekuperaci, ohřev, chlazení, směšování a filtraci vzduchu. Velkou výhodou jednotky je její kompaktnost, malé rozměry a sací a výtlačné otvory, které jsou umístěné na horní straně jednotky. Jednotka je standardně dodávána s kompletní regulací naprogramovanou již od výrobce. Uživatel jednotku ovládá pomocí LCD displeje, který je umístěn na vnější obslužné straně jednotky. Jednotka je vyráběna jako kompaktní. Kompaktní klimatizační jednotku tvoří originální bezrámová konstrukce, která je složena z 50 mm silných samonosných sendvičových panelů. Plášť je tvořen pozinkovaným, lakovaným plechem nebo nerezovým plechem tloušťky 0,8 mm.

 
 
Reklama