Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Školení Blaue Lagune od A - INVENT s.r.o.

V rámci každoročního školení svých dlouholetých obchodních partnerů pozvala firma A-INVENT s.r.o. své zástupce tentokrát do Vídně, přesněji do největšího areálu vzorových domů v Evropě, který se nazývá Blaue Lagune.

Právě zde jsou k vidění nejzajímavější a nejmodernější technologie nejen pro novostavby, ale jsou zde připravovány také expozice týkající se rekonstrukcí. V tomto zajímavém prostředí se obchodní partneři firmy A-INVENT s.r.o. seznámili za účasti zástupců výrobce, firmy inVENTer GmbH z Německa, s nejnovějšími produkty a doplňky řady inVENTer. Na konci března se firma A-INVENT s.r.o. účastnila také celostátní konference věnované větrání budov. Je již jasně dáno, že v podmínkách novodobého bydlení není možné klást otázku, zda větrat, ale otázku, jaký způsob větrání použít. Jednou ze správných odpovědí je: „Použijte decentrální větrací systém se zpětným ziskem tepla inVENTer®“.


A - INVENT s.r.o.
logo A - INVENT s.r.o.

Decentrální - bezpotrubní - systém řízeného větrání s rekuperací - zpětným ziskem tepla - na bázi HIGHT-TECH keramického výměníku. A-INVENT s.r.o. je výhradním dovozcem inVENTeru pro ČR a SR.

 
 
Reklama