Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

KORADO na ISH 2017 představí lokální větrací jednotku s účinností rekuperace až 90%

Vedle standardního sortimentu otopných či designových a konvektorových těles zde KORADO uvede novinku v sortimentu větracích jednotek - Korasmart TUBE. Stánek společnosti E33, naleznete v hale č. 8.

Korado na veletrhu ISH 2017 ve Frankfurtu
Korado na veletrhu ISH 2017 ve Frankfurtu

Nově KORADO zařadilo do svého portfolia centrální rekuperační jednotky, jejichž použití je vhodné především do novostaveb, protože rozvod vzduchotechnického potrubí bývá plánován již před stavbou domu. Nucené větrání nejen přivádí dostatek čerstvého vzduchu do uzavřených obálek domů, ale navíc je tento vzduch filtrovaný, zbavený prachu a případně i dalších alergenů v závislosti na typu použitého filtru.

Těšit se ale můžete i na nový „přírůstek“ lokálních větracích jednotek – KORASMART TUBE 2400E. Nenápadný společník s elektronicky uzavíratelnou klapkou umožňuje rekuperaci, tedy zpětné získání tepla z odpadního vzduchu, s účinností až 90 %. Zajistí tak efektivní větrání jen s minimální ztrátou energie.

Nejedná se ale o jedinou novinku představenou společností KORADO, a.s. na veletrhu ISH. „Necháme Vás nahlédnout pod pokličku připravované inovace konvektorů, která je výsledkem dvouletého vývoje a spolupráce s Technickou univerzitou v Liberci,“ prozradila Kateřina Knihová.


KORADO, a.s.
logo KORADO, a.s.

Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles. Naší filozofií je nabídnout kompletní systémové řešení pro vytápění, chlazení i větrání a uspokojit požadavky i těch ...

 
 
Reklama