Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

ISH 2017 - poděkování JANKA ENGINEERING

Společnost JANKA ENGINEERING s.r.o. děkuje všem zákazníkům, kteří navštívili náš stánek na mezinárodním veletrhu v ISH 2017 ve Frankfurtu nad Mohanem.

Ve dnech od 14 - 18.3.2017 se společnost JANKA ENGINEERING s.r.o. zúčastnila již tradičního světového veletrhu technických zařízení budov, energií, klimatizací a obnovitelných zdrojů energií - ISH v německém Frankfurtu nad Mohanem.

Novinky - kompaktní VZT jednotky, VZT jednotka v nerezovém provedení a nový průmyslový ventilátor

Díky skvělé práci obchodního a technického týmu se společnost JANKA ENGINEERING s.r.o. mohla na svém stánku pochlubit nejen exponátem kompaktní vzduchotechnické jednotky, ale také přívodní vzduchotechnickou jednotkou v nerezovém provedení a průmyslovým ventilátorem v kyselinovzdorném provedení.











Veletrh, jehož tradice trvá již více než 50 let, opět potvrdil svou sílu a přivítal více 200 114 návštěvníků. Účast více než 2 480 vystavovatelů potvrzuje stále vzrůstající oblibu tohoto tradičního německého veletrhu nejen mezi domácími, ale stále více i mezi zahraničními vystavovateli. Oproti minulému ročníku se poměr zahraničních vystavovatelů zvýšil ze 61 na 64 %.

 
 
Reklama