Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový odtahový systém aV100 ALD

inVENTer rozšířil svoje portfolio o nový větrací systém. Tento systém ALD umožňuje kontrolovaný přívod čerstvého vzduchu do objektu pomocí decentrálního odtahového systém bez zpětného zisku tepla za pomoci průduchů bez osazení ventilátoru nebo ovládání, které je nabízeno ve dvou různých variantách.

Systém ALD se osazuje do malého otvoru o ø115 mm, který je kompaktní s izolovaným vnitřním krytem s vysokou ochrannou proti hluku a postupnou regulací přívodu vzduchu, stejně jako filtrační kazetou s protivětrnou zábranou (prachový filtr je součástí této sestavy, pylový filtr lze volitelně dokoupit). Lze vybavit také speciálním filtrem F7. Tento systém je kompatibilní s instalačním blokem D120 pro jednodušší instalaci do novostaveb. Odtahový systém lze doplnit certifikovaným, výkonným a zároveň tichým odtahovým ventilátorem AC60, který se umisťuje do pokojů s větší .


A - INVENT s.r.o.
logo A - INVENT s.r.o.

Decentrální - bezpotrubní - systém řízeného větrání s rekuperací - zpětným ziskem tepla - na bázi HIGHT-TECH keramického výměníku. A-INVENT s.r.o. je výhradním dovozcem inVENTeru pro ČR a SR.

 
 
Reklama