Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Veletrh MCE - MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT - plnou parou vstříc dalšímu ročníku

Milánský veletrh MCE - Mostra Convegno Expocomfort - jeden z největších světových veletrhů v oboru TZB, hlásí sedm měsíců před zahájením 80% obsazenost výstavní plochy.

Veletrh Mostra Convegno Expocomfort 2018 byl zařazen mezi podporované akce v rámci projektu NOVUMM
Veletrh Mostra Convegno Expocomfort 2018 byl zařazen mezi podporované akce v rámci projektu NOVUMM

Pro české firmy se nabízí jedinečná příležitost zúčastnit se tohoto veletrhu s podporou z dotačního programu NOVUMM, který je realizovaný agenturou Czech Trade.

Veletrh MCE zaplní od 13. do 16. března 2018 všechny haly milánského výstaviště novinkami a technologickými inovacemi výrobků, systémů a řešení pro komfortní život. Již nyní je přihlášeno 1 100 vystavovatelů.

MCE 2018 slibuje opět přehlídku inovativních technologií pro energeticky efektivní management staveb (komerčních, obytných a průmyslových), od jednotlivých bytů po bytové domy, od veřejných budov po průmyslové objekty. Nabídne unikátní příležitost seznámit se s novinkami a posledními trendy v oboru TZB, klimatizací a obnovitelných zdrojů energie všem hráčům na globálním trhu, od výrobců high-tech řešení po velko- a maloobchodníky, projektanty a instalatéry.

Novinkou bude samostatná výstava technologií pro obnovitelné zdroje a úspory energie pod názvem BIE - BIOMASS INNOVATION EXPO.

Speciálním hostem MCE 2018 v rámci iniciativy „Country Partner“ budou indické firmy.

Automatizace budov, inteligentní měření, inteligentní sítě, obnovitelná elektrická energie a další technologie pro „chytré“ budovy budou mít opět samostatnou sekci s workshopy a firemními expozicemi pod hlavičkou THAT’S SMART.

V mezinárodním kontextu se úspěšně prosazují i čeští výrobci. Loňského ročníku MCE 2016 se účastnilo 16 českých vystavovatelů na ploše 660 m2, další ročník bude ještě úspěšnější. Navíc mohou malé a střední podniky využít dotaci z programu NOVUMM.

Informace o podmínkách účasti a o dotacích poskytne Olga Pešková, Progres Partners Adv. (zastoupení MCE pro ČR a SR) na tel. 277 010 660 a e-mailu peskova@ppa.cz.

 
 
Reklama