Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový komunikační převodník pro připojení kondenzačních jednotek Haier pro přímé výparníky (DX) VZT jednotek

Zařízení UniBox slouží jako univerzální převodník nebo ovládací zařízení pro kondenzační jednotky Haier s frekvenčním měničem systému Super Match.

Podle jednotlivých verzí je možné použít UniBox jako jednoduchý převodník analogového signálu na výkon kondenzační jednotky nebo v případě sofistikovanější verze může sloužit i jako samostatné ovládaní s grafickým rozhraním (OLED displej). Všechny verze jsou dodávány s příslušným počtem teplotních senzorů a možností konfigurace zařízení a monitoringu hodnot přes bluetooth rozhraní (bluetooth modul jako samostatné příslušenství). Zařízení UniBox je nutné dovybavit samostatným stabilizovaným zdrojem 12V(DC).

Verze UniBox SE
Verze SE je určena pro aplikace s větrací jednotkou nebo s nadřazeným řídicím systémem především pro chlazení a ohřev vzduchu. Převodník je ovládán beznapěťovými vstupy s povelem chod, chlazení nebo vytápění a samostatným analogovým signálem 0-10V.Zařízení je dodáváno buď jako samostatná PCB s možností osazení do rozvaděče větracího zařízení nebo v krabičce na DIN lištu pro instalaci do samostatného elektrického rozvaděče s max. vzdáleností do 3 / 25 metrů od lamelového výměníku.

Verze UniBox VZT
Model VZT je kromě již zmíněných vlastností v modelu SE vybaven možností měření spotřeby elektrické energie pomocí SO vstupu, který lze napojit na pulsní výstup elektroměru. Výhodou zařízení VZT oproti verzi SE je možnost instalovat převodník ve vzdálenosti až 25 metrů od příslušného výměníku.

Pro více detailních informací kontaktujte naší kancelář.

Nový komunikační převodník pro připojení kondenzačních jednotek Haier
SOKRA, s.r.o.
logo SOKRA, s.r.o.

Klimatizace, chlazení, příslušenství pro montáž chlazení a klimatizace. Výhradní dovozce split a VRF systémů HAIER, absorpčních jednotek pro chlazení a vytápění BROAD a ventilátorových konvektorů, tepelných čerpadel a chladičů kapalin GALLETTI. Standardní ...

 
 
Reklama