Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

SAVE VTR 700 - Novinka společnosti Systemair

Nová jednotka s rotačním regeneračním výměníkem a výkonovými parametry až 900m3/hod, vestavěným řídícím systémem SAVECair a dotykovým ovladačem HMI.

SAVE VTR 700 - Novinka společnosti Systemair

Právě jsme vyvinuli SAVE VTR 700 a vybavili ji novým řídicím systémem SAVECair. Větrací jednotka SAVE VTR 700 disponuje vysoce účinným systémem zpětného získávání tepla díky rotačnímu regeneračnímu výměníku. Regulace SAVECair umožňuje plynule řídit otáčky rotačního kola a mimo řízení teplotní účinnosti je schopen zajistit i řízení přenosu vlhkosti. Příliš nízká vlhkost může vést k respiračním potížím a nemocem, příliš vysoká vlhkost může být příčinou vzniků plísní, které zapříčiňují alergie a astma. Toto si plně uvědomujeme a proto tuto jednotku doporučujeme nejen pro rekonstrukce škol a školek, ale i pro kancelářské a obchodní prostory.

Dotykový displej je koncipován jako smarthphone a jeho ovládání je uživatelsky příjemné a jednoduché. Nabízí řadu konfigurovatelných režimů, které jsou na displeji zastoupeny piktogramy.

Díky modulu IAM je možné jednotku řídit i díky aplikaci Systemair SAVECair APP pro chytrý telefon nebo tablet. Aplikace je vhodná pro operační systémy iOS a Android.

Jednotka se vždy dodává naprogramovaná, testovaná a připravená na okamžitou instalaci, stejně jako ostatní z řady SAVE.

SAVE VTR 700 je ideálním řešením např. pro projekty větrání škol a školek!

Nový řídící systém SAVECair s dotykovým displejem bude od roku 2018 standartně součástí všech jednotek řady SAVE!


Systemair, a.s.
logo Systemair, a.s.

Firma se zabývá výrobou a dodávkou vzduchotechnických výrobků. Náš široký sortiment zahrnuje vzduchotechnické jednotky, rezidenční větrací jednotky, ventilátory, vzduchové clony, sálavé panely, ventilátorové ohřívače, distribuční elementy a požární ...

 
 
Reklama