Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Kompaktní větrací jednoty ETA K s deskovým rekuperátorem

Společnost Airtrend s.r.o. , výhradní dovozce německé značky Ruck Ventilatoren, představuje řadu kompaktních větracích jednotek ETA K s deskovým rekuperátorem, se vzduchovým výkonem do 3000m3/h.

Kompaktní větrací jednoty ETA K s deskovým rekuperátorem

Společnost Airtrend s.r.o. , výhradní dovozce německé značky Ruck Ventilatoren, představuje řadu kompaktních větracích jednotek ETA K s deskovým rekuperátorem, se vzduchovým výkonem do 3000m3/h. Zařízení jsou dodávána ve třech variantách pro různé způsoby umístění. Plochá jednotka ETA K..F pro instalaci pod strop, ETA K..H s horizontálním uspořádáním výstupů a ETA K..V s vertikálnímy výstupy a s izolací tloušťky 50mm která dovolí instalace i ve venkovním prostředí. Všechny jednotky ETA K jsou vybaveny klapkou pro obtok rekuperátoru v letním období a také teplovodním nebo elektrickým ohřívačem. Samozřejmostí je vestavěná autonomní regulace komunikující se systémy BMS, která uživatelům nabídne komfortní ovládání pomocí ovladače s barevným dotykovým displejem a volitelné funkce jako je například možnost řízení ventilátorů na konstantní tlak nebo průtok.


Airtrend s.r.o.
logo Airtrend s.r.o.

Airtrend s.r.o., specializovaný velkoobchod zaměřený na prodej ventilátorů, rekuperačních jednotek a souvisejícího příslušenství. Na českém trhu jsme výhradním distributorem produktů Ruck Ventilatoren, Limodor, Frapol a Luftbauer.

 
 
Reklama