Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Multi-VAC a 2VV společně na AQUATHERMU

Společnost Multi-VAC spol. s r.o., prodejce výrobků pro vzduchotechniku se širokým sortimentem v oblasti úpravy vnitřního klimatu, se zaměřením na velkoobchodní činnost, nabízející vzduchotechnické komponenty i ucelená řešení se pro letošní 18. ročník pražského veletrhu Aqua-therm rozhodl vystavovat společně s firmou 2VV s.r.o.

Společnost 2VV je ryze českým výrobcem rekuperačních jednotek, vzduchových clon, větracích a vytápěcích jednotek evropského formátu.

Naleznete nás na pražském výstavišti v Letňanech ve dnech 22.-26.11.2011 na společném stánku č. 332 v hale č. 3, kde budete mít možnost shlédnout jak produktové novinky obou společností, tak i nová komplexní řešení větrání pro domácnosti.

Z produktových novinek budou představeny zejména nové vzduchové clony a rekuperační jednotky od společnosti 2VV. Dále budou prezentovány automatické inteligentní ventilátory, krbové ventilátory a široká řada distribučních elementů.

Spolu s produktovými novinkami Vám budou na našem stánku prezentovány i novinky z oblasti rezidenčního větrání, zejména pak komplexní řešení větrání domácností. Každý návštěvník stánku bude také zařazen do soutěže o hodnotné ceny. K dispozici Vám samozřejmě bude také náš vyškolený personál připravený zodpovědět Vaše případné dotazy.

Hlavním tématem bude představení komplexního systému rezidenčního větrání s novými rekuperačními jednotkami firmy 2VV(VENUS a ISIS) s rozváděcím systémem ROZ společnosti Multi-VAC včetně bohaté řady distribučních elementů potřebných k sestavení systému přesně dle vašich představ a požadavků.

Lákadlem z oblasti vzduchových clon bude nová generace velice úspěšné vzduchové clony STANDESSE nabízející řadu zcela unikátních vlastností a ECONOMIC B, který je nově rozšířen o možnost bezdrátového ovládání RF.

Z teplovzdušného vytápění bude prezentován krbový ventilátor KV spolu se systémem teplovzdušného vytápění a dva produkty z širokého portfolia komerčních vytápěcích jednotek SAVANA V a SAVANA G.

Systém rezidenčního větrání

Základním prvkem komplexního řešení společnosti Multi-VAC určeného nejen pro segment energeticky úsporného rezidenčního větrání jsou rekuperační jednotky VENUS a ISIS, vyráběné společností 2VV.

VENUS Recover

Je rekuperační jednotka, která svým výkonem 300 m3/h a třídou filtrace vzduchu G4 dostatečně a optimálně pokrývá potřeby na větrání bytů, apartmánů, rodinných i bytových domů o obytné ploše až 150m2. Jednotky VENUS Recover je vhodné aplikovat i v nízkoenergetických a pasivních domech.

Jednotka je navržena a konstruována tak, aby byly maximálně využity vlastnosti materiálu EPP (expandovaný polypropylen) ze kterého je vyrobena. Vedle vzduchové těsnosti, zdravotní nezávadnosti a výborné tepelné izolace, které jsou nezbytné pro všechny vzduchotechnické produkty, to je především vysoká hluková těsnost. Díky tomu jednotka dosahuje pouze 42dB(A) při maximálním výkonu (měřeno ve 3 m od jednotky bez zakrytí podhledem a rozvodů).

Nízká hmotnost, pouhých 18 kg, zaručuje snadnou manipulaci při instalaci. Účinnost zpětného získávání tepla dosahuje až 90%, to zajišťuje hliníkový protiproudý výměník s unikátní technologií SWIRL CHAMBER SYSTEM. Samotná obsluha a ovládání jednotky ve třech vzduchových výkonech je velice jednoduchá a intuitivní.

Rezidenční jednotka VENUS Recover přináší jednoduchý, vysoce efektivní a velice cenově atraktivní způsob rekuperace!

Další informace o rekuperačních jednotkách VENUS.

ISIS Recover

Je jednotka rozšiřující řadu již dlouhou dobu úspěšně prodávaných rezidenčních rekuperačních jednotek ISIS 60 Recover. ISIS 90 Recover nyní díky hliníkovému protiproudému výměníku nabízí rekuperaci s účinností až 90%. Kromě vyšší účinnosti oproti dříve uvedené ISIS 60 Recover (60% účinnost), se může ISIS 90 Recover pochlubit stejnou filozofií a již ozkoušenou logikou fungování. Oba typy jednotek jsou nabízeny ve dvou vzduchových výkonech 300 m3/h a 500 m3/h s třídou filtrace vzduchu G4, čímž plně pokryjí požadavky na větrání rodinných domů, apartmánů, bytů i bytových domů.

Kompletní řada jednotek ISIS obsahuje integrovanou regulaci s proti-mrazovou ochranou, integrovaný manuální by-pass a integrovaný dohřívač pro zimní režim.

Další informace o rekuperačních jednotkách ISIS.


Obě rekuperační jednotky jsou nabízeny včetně rozváděcího systému ROZ společnosti Multi-VAC. Systém ROZ se skládá z jednotlivých do sebe snadno padnoucích komponent (rozvaděče, distribučních elementů a flexo hadice).

Pořizovací cena komplexního řešení s rekuperační jednotkou VENUS je velmi příznivá. Celková cena tohoto řešení se pohybuje v cenové relaci, za kterou mnohé společnosti nabízejí pouze samostatnou rekuperační jednotku.

Společnost Multi-VAC nabízí komplexní řešení s rekuperační jednotkou VENUS ve standardní ceně za 29 000Kč.

Ukázka komplexních řešení s rekuperačními jednotkami pro byt i dům

Novinky z oblasti vzduchových clon

STANDESSE Comfort

New STANDESSE Comfort je novou, již 4. generací velice úspěšné komfortní vzduchové clony předního evropského výrobce nejen vzduchových clon firmy 2VV. Při vývoji byl největší důraz kladen na zajištění potřebného vzduchového výkonu a zároveň dosažení vynikajících hlukových parametrů. Další prioritou byla jednoduchost instalace clony, komfort případného servisního zásahu a intuitivní ovládání s bezdrátovým ovladačem. Unikátní řešení volby regulace MODULE CONTROLE SYSTEM a její následné zapojení se vzduchovou clonou přináší na trh vzduchových clon zcela nový rozměr.

Další informace o vzduchové cloně STANDESSE.


ECONOMIC B s RF ovládáním

ECONOMIC B Basic, jedna z nejprodávanějších clon na trhu a nyní rozšířena o možnost bezdrátového ovládání RF, které vedle většího komfortu pro uživatele nabízí také ovládání vodního ohřívače přímo z panelu.

Další a neméně významnou vlastností, o kterou byla vzduchová clona rozšířena, je možnost řetězení jednotlivých clon.


Další informace o vzduchové cloně ECONOMIC-B.

Novinky z oblasti koupelnových ventilátorů

Pax passad

Inteligentní koupelnový ventilátor PAX passad multi s čidly vlhkosti světla a pohybu je nový unikátní chytrý ventilátor netradičního designu. Je vhodný pro koupelny a WC.

Pracuje zcela automaticky. Je vybaven čidly vlhkosti, čidly pohybu a reaguje na změnu intenzity světla v místnosti. Pracuje nepřetržitě a samostatně pozná, že místnost potřebuje vyvětrat.

Zajistí konstantní, příjemné základní větrání, které má pozitivní vliv na celé vnitřní klima.

Mezi jeho další výhody patří i to, že je nízkoenergetický a extrémně tichý. Spotřebuje pouze 4W a jeho hlučnost je pouhých 17 dB(A).

Další informace o inteligentním ventilátoru PAX PASSAD Multi.

Toto a mnohem více máte možnost osobně shlédnout při návštěvě společného stánku společností Multi-VAC a 2VV přímo na veletrhu AQUATHERM, který se uskuteční 22.-26.11.2011 na pražském výstavišti v Letňanech. Na stánku na Vás také bude čekat vyškolený tým odborníků a zástupců z obou firem, který je připraven zodpovědět všechny Vaše případné dotazy.

Na Vaši návštěvu se těší tým odborníků společností 2VV a Multi-VAC v hale 3, stánku č. 332.


Multi-VAC spol. s r.o.
logo Multi-VAC spol. s r.o.

Velkoobchod s kompletním sortimentem pro vzduchotechniku a vytápění. Zboží od renomovaných českých i zahraničních dodavatelů. Technická podpora, prezentace výrobků, návrhové programy, e-shop. Sortiment: vzduchové clony, větrací a rekuperační jednotky, ...