Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Zdravé a komfortní větrání pro dřevostavby

Firma Štorc TZB Vám představuje unikátní komplexní systém větrání Brink Air Excellent, který obsahuje všechny potřebné díly nezbytné pro zajištění správné a dlouhodobé funkčnosti systému větrání.

Brink Climate Systems
Brink Climate Systems

Brink Air Excellent je komplexní systém potrubního rozvodu pro centrální větrání s rekuperací tepla, který postihuje a obsahuje všechny důležité aspekty systému větrání.

Energetické úspory

Srdcem větracích jednotek je tepelný výměník, který dokáže využít až 95 % tepla z proudu odváděného vzduchu. Vlastní spotřeba větrací jednotky patří mezi absolutní evropskou špičku a je pouze 0,29 Wh/m3.

 

Omezí vlhkost, ale nevysuší vzduch

Renovent Excellent
Renovent Excellent

Rozvod Air Excellent
Rozvod Air Excellent

Náš systém zamezí zvýšení vlhkosti, která je jednou z příčin kondenzace vody na oknech a tvorby plísně. Současně však zamezí případnému vysušování vzduchu, které může nastat v extrémních zimních měsících, a to díky možnosti vybavení větrací jednotky Renovent Excellent entalpickým výměníkem, který část vlhkosti v extrémních zimních měsících vrací zpět do domu.

Tichý a jednoduchý provoz

Technické parametry větracích jednotek s velkou rezervou splňují platné předpisy i požadavky zákazníků. Pružné potrubní tlumiče omezí pronikání hluku do objektu.

Hygiena, čistota a údržba

Větrací jednotky jsou vybaveny standardně účinnými prachovými filtry. Dlouhodobá čistota a nezávadnost je zajištěna díky hladkému antistatickému a antibakteriálnímu povrchu potrubního rozvodu Air Excellent. Rozvody jsou rozebíratelné a umožňují revizi.

Přesné nastavení množství větrání

Větrací jednotky jsou vybaveny regulací vyvážené dodávky vzduchu, která za jakýchkoliv okolností zajistí dodávku požadovaného a nastaveného množství. K dispozici jsou regulační prvky od základních přepínačů výkonu, až po řídící jednotky s časovým programem. S pomocí regulačních clon v připojovacích hrdlech rozdělovače lze přesně nastavit požadované množství vzduchu pro jednotlivé místnosti.

Systém Brink Air Excellent je propracovaný větrací systém, který má srovnatelnou životnost se stavbou domu, zajišťuje svým uživatelům vysoký komfort, úspory a dlouhodobě zdravě udržitelné prostředí.


ŠTORC TZB s.r.o. - oficiální dodavatel větrání BRINK a UBBINK pro ČR
logo ŠTORC TZB s.r.o. - oficiální dodavatel větrání BRINK a UBBINK pro ČR

Firma Štorc TZB - autorizované zastoupení a importér Raychem a Brink a Ubbink pro ČR. Nabízíme komplexní systém větrání se zpětným získáváním tepla Brink a Ubbink, podlahové vytápění Raychem, regulace, ochrana potrubí, okapů a ploch před ledem a sněhem, ...