Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Klimatizace dokáže zpříjemnit život alergikům

V dnešní době se velmi rozmáhají alergie, trpí jimi přibližně 40 % Evropanů. Trápí nás alergie na pyl, prach, roztoče, plísně i srst domácích mazlíčků. Venku s všudypřítomnými alergeny nic nenaděláme, ale můžeme se jich zbavit u sebe doma a vytvořit si tak příjemnou oázu, a to pomocí klimatizace.

Nejen optimální teplotu, ale i čistý vzduch u vás doma zajistí klimatizace Daikin, které pomocí speciálních filtrů zachytí bakterie, viry a další škodlivé látky, které následně rozloží chemickými reakcemi na vodu a kysličník uhličitý.

Technologie pro zdravý vzduch ve vašem domově

Po celý rok čistí vzduch ve vašem domově jednotky vytápění a chlazení Daikin Ururu a FTXM-M. Pomocí technologie Flash Streamer, která využívá elektronů k aktivaci chemických reakcí s molekulami vzduchu, ničí plísně, viry či oxidy dusíku. Získáte tak čerstvý vzduch zcela bez alergenů.

Fotokatalytický filtr s apatitem titanu a nový stříbrný filtr v klimatizaci Daikin Emura odstraní 99 % alergenů.

Nemusíte se bát průvanu, díky kombinaci horizontálního a vertikálního natáčení lamel je vzduch rovnoměrně distribuován po celé místnosti a teplota zůstává stabilní. Když místnost opustíte, systém se přepne do úsporného režimu. Po návratu se vrátí původní nastavení, proud vzduchu se vždy nasměruje mimo vás.

Klimatizace Daikin vám také pomohou udržet v interiéru optimální hladinu vlhkosti vzduchu. Nebudou se vám tak doma tvořit plísně, a přesto se nemusíte omezovat ve vaření, věšení prádla a dalších běžných činnostech, které vedou ke vzniku vodních par. Průměrná rodina prý vyprodukuje vodních par až deset litrů denně!

Dopřejte si i vy zdravé bydlení pomocí moderní klimatizace

Klimatizace se speciálními filtry, které zatočí s alergeny, nabízí společnost Daikin, přední světový výrobce zařízení pro vytápění, větrání a klimatizaci. Dodává inovativní řešení vnitřních prostor v prémiové kvalitě, která odpovídá neustále měnícím se potřebám zákazníků.

Více informací najdete na www.daikin.cz/klimatizace.


Daikin Airconditioning Central Europe - Czech Republic spol. s r.o.
logo Daikin Airconditioning Central Europe - Czech Republic spol. s r.o.

Zastoupení firmy DAIKIN pro ČR - tepelná čerpadla DAIKIN, zásobníky TV, čističky vzduchu, klimatizační jednotky, Fan-coil jednotky, chladící jednotky - pro bytové domy, komerční sféru i průmyslové aplikace.