Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinky ve vzduchových clonách – Li-mini a Econ-C mini

Stavoklima s.r.o. přichází na trh s novými kompaktními clonami – Li-mini a Econ-C mini. Pro své rozměry a tichý chod jsou ideálním řešením pro menší obchody, butiky, kanceláře a veřejné prostory. Obě clony jsou vybaveny radiálními ventilátory a vhodně kombinují účelovost, kvalitu a příznivou cenu.

Li-mini

Li-mini
Li-mini

V návaznosti na prodejně úspěšné vzduchové clony Li a Li-light jsme tuto řadu rozšířili o další model, který svým poměrem cena/výkon uspokojí požadavek každého zákazníka. Díky kompaktním rozměrům a tichému chodu je vzduchová clona Li-mini ideálním řešením pro menší obchody, butiky, kanceláře, hotelové recepce i veřejné prostory.

Clona Li mini je určená pro nástěnnou nebo podstropní montáž. Hlavními výhodami je cenová dostupnost, rychlá a snadná montáž, nízká hlučnost, nízká hmotnost (již od 25 kg), použité nejkvalitnější materiály a komponenty vč. Bezúdržbových elektromotorů a v neposlední řadě malé rozměry výrobku. Díky své výšce 210 mm a hloubce 400 mm je předurčena ke snadné instalaci i v rozměrově limitovaných prostorách. Dveřní clony Li-mini lze dodat v délce 100, 150 a 200 mm a to ve variantách studenovzdušných, teplovodních nebo elektrických.

Součástí každého modelu je i směrovatelná lamela pro optimální nastavení proudu vzduchu. K jednotce je možno dodat širokou řadu příslušenství jako jsou termostatické ventily, výfukové termostaty či elektronicky řízené elektroohřívače s vestavěným doběhem a ochranou proti přehřátí.

Econ-C mini

Econ-C mini
Econ-C mini

Současně se clonou Li-mini jsme uvedli na trh kompaktní verzi nejpopulárnější clony do podhledu – model Econ-C mini navržený pro stísněné podstropní prostory. Se skvěle vyváženým výkonem jde ruku v ruce i významně snížená hladina hluku.

Standardní rozměrová řada a jednoduché provedení určuje Econ-C mini pro použití do jednotlivých obchodů v administrativních komplexech, do butiků, restaurací, bank či hotelů. Snadnost ovládání je zajištěna ovladačem s přesným procesorovým řízením pro maximální komfort obsluhy.

Econ-C mini lze dodat v rozměrech 100, 150 a 200 mm a to jak v teplovodním tak v elektrickém provedení. Hlavními výhodami dveřních clon Econ-C mini je cenová dostupnost, rychlá a snadná montáž, nízká hlučnost, nízká hmotnost (již od 21 kg), použité nejkvalitnější materiály a komponenty a v neposlední řadě malé rozměry výrobku. Výška clony je 230 respektive 235 mm a hloubka 350 mm, což ji předurčuje ke snadné instalaci i v rozměrově limitovaných podhledech.

K plné vybavenosti clony lze přiřadit širokou škálu příslušenství, u teplovodní varianty možnost regulace topného výkonu ventilem, u elektrické varianty možnost výběru elektrického ohřevu ze dvou variant.

Vynikající poměr kvality a ceny – to jsou novinky v produktovém portfoliu společnosti Stavoklima, vzduchové clony Li-mini a Econ-C mini!

Více informací na www.stavoklima.cz.


Stavoklima s. r. o.
logo Stavoklima s. r. o.

Výrobce a prodejce vzduchotechnických zařízení: vzduchových komfortních, designových a průmyslových clon, protihlukových žaluzií a systémů, příslušenství vzduchotechniky, vytápěcích jednotek, regulačních klapek atd.