Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Společnost Panasonic otevřela nové tréninkové a vzdělávací centrum

Společnost Panasonic otevřela 11. 4. 2013 v Praze nové tréninkové a vzdělávací centrum divize Heating & Cooling Systems. PRAGUE TRAINING CENTRE i jako showroom pro zákazníky.

Slavnostního přestřižení pásky Prague Training Centre se ujali rukou společnou Christian Sokcevic (Managing Director Central and South-East Europe), Enrique Vilamitjana (Managing Director, Panasonic Home Appliance Air-conditioning Europe - PAPAEU) a Kazutoshi Watanabe (Country Manager, Central and South-East Europe; PAPAEU)

.

Pražské školicí středisko poskytne zázemí nejen pro školení a technickou podporu partnerů z oblasti klimatizací a vytápění, ale bude sloužit rovněž jako předváděcí centrum dostupných technologií, nabízeného produktového portfolia i prezentaci novinek.

Na ploše 180 m2 najdou partneři a zákazníci zástupce klíčových produktových řad klimatizací a tepelných čerpadel i doplňkové vybavení.

Plánované akce zahrnují školení a semináře věnované návrhům a práci se specializovaným softwarem, technická školení projektových partnerů, trénink a školení věnovaný zprovoznění instalovaných jednotek apod. Zkrátka nepřijdou ani koncoví zákazníci, kteří budou mít možnost centrum navštívit po předchozím objednání.

„Zahájením činnosti Prague Training Centre udělal Panasonic další krok ve svém programu zlepšování péče o zákazníky a partnery. Zároveň jde o potvrzení naší stálé expanze v rámci českého trhu a důležitosti, kterou Panasonic Europe přikládá česko-slovenskému trhu.“ říká Kazutoshi Watanabe (Country Manager, Central and South-East Europe; PAPAEU).


Otevření Prague Training Centre Panasonic

Panasonic (divize tepelná čerpadla a klimatizační technika)
logo Panasonic (divize tepelná čerpadla a klimatizační technika)

Společnost Panasonic je jedním z předních světových výrobců klimatizačních systémů a tepelných čerpadel. V tomto oboru má přes 60 let zkušeností. Své produkty vyváží do více než 120 zemí a dosud vyrobila více než 200 miliónů kompresorů.

 
 
Reklama