Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nová mini kazetová jednotka Panasonic VRF je dodávána s vylepšeným nanoe™ X Mark 3

Tenká jednotka je k dispozici v 6 kapacitách v rozmezí 1,5 – 5,6 kW a s integrovanou výkonnější nanoe™ X Mark 3 je ideální pro zlepšení prostředí, jako jsou kanceláře, veterinární kliniky, restaurace, supermarkety a další.

Nová kazeta VRF Mini Cassette je první vnitřní jednotkou Panasonic, která integruje svůj vylepšený generátor nanoe™ X Mark 3, který produkuje 48 bilionů hydroxylových radikálů za sekundu, 100x více než původní nanoe™. V přírodě se vyskytující hydroxylové radikály mají schopnost inhibovat pět typů znečišťujících látek, včetně určitých virů a bakterií, čistit a deodorizovat – studie prokázaly, že generátor nanoe™ X dokáže inhibovat viry až o 98,81 % ve velkém prostoru o objemu 139 m3.

Když se chlazení nebo sušení jednotky zastaví, aktivuje se vnitřní sušení a čištění pomocí nanoe™ X, aby se potlačil růst plísní uvnitř jednotky, což lze kdykoli pozastavit a znovu obnovit. Jednotka VRF Mini Cassette vyžaduje hloubku stropu pouze 250 mm a výška odkrytého panelu je pouhých 30 mm. Pro maximální pohodlí má jednotka VRF Mini Cassette individuální, přizpůsobitelné ovládání klapek se 4 motory, jeden pro každou klapku.

Jednotky mají různé možnosti připojení, které usnadňují ovládání: centralizovaný inteligentní ovladač, Panasonic CONEX, Panasonic AC Smart Cloud a AC Service Cloud a VRF Smart Connectivity+.

Více informací


Panasonic (divize tepelná čerpadla a klimatizační technika)
logo Panasonic (divize tepelná čerpadla a klimatizační technika)

Společnost Panasonic je jedním z předních světových výrobců klimatizačních systémů a tepelných čerpadel. V tomto oboru má přes 60 let zkušeností. Své produkty vyváží do více než 120 zemí a dosud vyrobila více než 200 miliónů kompresorů.

 
 
Reklama