Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Na naše snímače se můžete 100% spolehnout

Všechny snímače, které opustí bránu SENSITu, projdou výstupní kontrolou, abychom vám je dodali v garantované kvalitě a byl na ně 100% spoleh.

Seznamte se s klíčovými fázemi kontroly, kterými snímače projdou od momentu, kdy opustí výrobu, až do chvíle, než je pro vás zabalíme.

Po výrobním procesu dostanou všechny snímače teploty štítek s vlastním unikátním identifikačním kódem a celou produkci čeká výstupní kontrola, která zahrnuje následující procesy:

1. CYKLOVÁNÍ

Nejdříve snímače putují do cyklovacích komor, kde absolvují 7 až 10 teplotních cyklů v teplotách od -10 °C až do 120 °C dle typu snímače. Jedná se o tzv. proces zahoření (neboli stárnutí), kterým simulujeme zatížení snímače v aplikaci za účelem odhalení kritických výrobních vad.

2. PRVOTNÍ KALIBRACE

Následuje změření snímače v teplotě 0 °C vnořením do ledové tříště nebo v pokojové teplotě, abychom zkontrolovali jeho funkčnost. Každý snímač porovnáváme s referenčním snímačem, který má přímou návaznost na Český Metrologický Institut (ČMI).

3. VÝSTUPNÍ KONTROLA

Posledním krokem je finální kontrola, kdy ověřujeme, zda nedošlo ke zkratu nebo proniknutí vlhkosti do pouzdra snímače. To provádíme pomocí měření izolačního odporu mezi sensorem a vnějším pouzdrem snímače. Finálním procesem výstupní kontroly zjistíme, jestli snímač splňuje parametry, které jako výrobce garantujeme.

Můžete si tedy být jistí, že případné kritické vady snímačů zachytíme již u nás a také je ihned analyzujeme, abychom odhalili příčinu vady.

Výrobky, které kontrolou projdou už čeká poslední krok - snímače zabalíme a posíláme k Vám.

Více informací


SENSIT s. r. o.
logo SENSIT s. r. o.

Společnost SENSIT s.r.o. se zabývá vývojem, výrobou a prodejem odporových a termočlánkových snímačů teploty, snímačů relativní vlhkosti, snímačů CO2, snímačů hladiny, snímačů proudění a snímačů polohy. Dále SENSIT s.r.o. vyrábí převodníky, spínače teploty, ...

 
 
Reklama