Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Firemní setkání COMPLETE CZ

Začátkem června proběhlo v COMPLETE CZ celofiremní setkání.

Začátkem června proběhlo v COMPLETE CZ celofiremní setkání, jehož cílem bylo zhodnotit další hospodářský rok, který jsme na konci března uzavřeli.

Tento rok byl pro nás velkou výzvou v překonávání nových situací způsobených pandemií. Problémy s výrobou i zahraniční dopravou byly na denním pořádku a vzhledem k celkové nejistotě na trhu se zpožďovala realizace projektů. Jsme moc rádi, že jsme všechny složité situace zvládli se ctí a našim zákazníkům jsme poskytovali profesionální služby i přes nečekané komplikace.

Během setkání jsme zhodnotili i první dva měsíce nového hospodářského roku a představili jsme strategii následujícího období, které již od jeho začátku je obchodně velmi úspěšné. Za první dva měsíce jsme dosáhli 70% objednávek z celkového objemu objednávek loňského roku. Věříme, že tento skvělý start přinese další úspěšný rok jako v dobách před pandemií.

Po oficiální části, přišla na řadu i zábava. Po náročném roce, která přinesla i omezení v mezilidských kontaktech, jsme mohli v osobně pohovořit, sdílet si informace a v neposlední řadě se i pobavit při dobrém občerstvení.

Náš tým COMPLETE CZ je i do budoucna připraven vám poskytovat profesionální služby a řešení v souladu s naším posláním - KLIDNÝ ŽIVOT. S NÁMI.

Více informací


COMPLETE CZ, spol. s r.o.
logo COMPLETE CZ, spol. s r.o.

COMPLETE CZ je česká společnost s více než 14 000 realizací klimatizační a chladicí techniky s know-how výrobců HVAC. Jsme výhradním distributorem společnosti AERMEC a Mitsubishi Heavy Industries na českém trhu.

 
 
Reklama