Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Chlazení a vytápění ze stropního podhledu

Kompaktní jednotku FDXM – F3 vysokou pouze 200 mm pro chlazení a vytápění ze stropního podhledu nabízí Daikin. Je určena pro spolupráci s venkovními jednotkami řady RXM s chladivem R32.

Podle volby venkovní jednotky má chladicí výkon až 6 kW a otopný do 7 kW.

Malé rozměry umožňují montáž do malého volného prostoru ve stropním podhledu o výšce pouze 240 mm. Střední externí statický tlak až 40 Pa usnadňuje použití jednotky s flexibilním potrubím o různých délkách. Volitelný filtr s automatickým čištěním zajišťuje maximální účinnost, komfort a spolehlivost pravidelného čištění filtru.

Sada pro více zón umožňuje obsluhovat více individuálně regulovaných klimatizovaných zón pomocí jedné vnitřní jednotky. Online controller (volitelný) umožňuje ovládání vnitřní jednotku z jakéhokoliv místa pomocí aplikace přes místní síť nebo internet a poskytuje přehled o spotřebě energie. Nízkou úroveň spotřeby energie podporují DC motory ventilátorů.


Daikin Airconditioning Central Europe - Czech Republic spol. s r.o.
logo Daikin Airconditioning Central Europe - Czech Republic spol. s r.o.

Zastoupení firmy DAIKIN pro ČR - tepelná čerpadla DAIKIN, zásobníky TV, čističky vzduchu, klimatizační jednotky, Fan-coil jednotky, chladící jednotky - pro bytové domy, komerční sféru i průmyslové aplikace.

 
 
Reklama