Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

COMPLETE CZ dodává zdroje chladu a jednotky přesné klimatizace o výkonu 7,8 MW pro nové ob

COMPLETE CZ dodává zdroje chladu a jednotky přesné klimatizace o výkonu 7,8 MW pro nový objekt společnosti Foxconn.

COMPLETE CZ dodává zdroje chladu a jednotky přesné klimatizace o výkonu 7,8 MW pro nový objekt společnosti Foxconn. Dodávaný systém je postaven na produktech předních výrobců zařízení  pro HVAC - AERMEC, LU-VE, MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES.

Předmětem dodávky jsou chladící jednotky se šroubovými kompresory a vodou chlazenými kondenzátory, suché chladiče s adiabatickým systémem a jednotky přesné klimatizace pro testovací sál superpočítačů. Testovací sál je vybaven rozvodem chlazené vody, která bude zavedena do CDU (Cooling Distribution Unit), která je součástí každého superpočítače. Testované superpočítače jsou specifické vysokým výpočetním výkonem koncentrovaným do malého objemu technologie a proto    je nutné využít účinné kapalinové chlazení pro odvod ztrátového tepla.

Navržený chladící systém splňuje vysoké požadavky investora na bezpečnost a vysokou efektivitu provozu při optimálních nákladech na provoz kompletní chladící technologie.

Více informací


COMPLETE CZ, spol. s r.o.
logo COMPLETE CZ, spol. s r.o.

COMPLETE CZ je česká společnost s více než 14 000 realizací klimatizační a chladicí techniky s know-how výrobců HVAC. Jsme výhradním distributorem společnosti AERMEC a Mitsubishi Heavy Industries na českém trhu.

 
 
Reklama