Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

COMPLETE CZ obchodně roste

COMPLETE CZ nastartoval úspěšný obchodní růst.

V prvním kvartále nového hospodářského roku (1.4. 2021 - 31.3. 2022) jsme nastartovali úspěšný obchodní růst.
Rosteme v obchodním, servisním i realizačním oddělení.

Loňský rok poznamenaný důsledky pandemie jsme i přes jeho nečekané těžkosti zvládli s dobrým obchodním i hospodářským výsledkem. V jeho průběhu jsme pracovali především na zefektivnění vnitřních procesů a zkvalitňování našeho týmu, abychom mohli pružně reagovat na nové situace, kterým jsme museli čelit - výpadky výroby u našich dodavatelů, problémy s mezinárodní dopravou, zpoždění realizace projektů atd. Pozornost jsme věnovali rozpracovaným i časově posunutým projektům a hledali další obchodní  i servisní příležitosti.

Letošní rok je pro nás zúročením předcházejících aktivit v budování obchodních a servisních příležitostí, kterým jsme se intenzivně věnovali. Za první kvartál letošního hospodářského roku získalo obchodní oddělení objednávky ve výši 77% z celkového objemu loňského roku, realizační oddělení 136%  a servisní oddělení vyrostlo o 21%. Jsme velmi rádi,
že všechna naše oddělení rostou, a že se nám daří zužitkovat vynaloženou aktivitu. Věříme, že tento vynikající výsledek udržíme i v následujícím období.

Děkujeme všem našim partnerům za spolupráci a důvěru, kolegům za lidský i profesionální přístup, pracovní nasazení, chuť posouvat COMPLETE CZ vpřed a především poskytovat našim klientům profesionální řešení a komplexní servis.

COMPLETE CZ - KLIDNÝ ŽIVOT. S NÁMI.

Více informací


COMPLETE CZ, spol. s r.o.
logo COMPLETE CZ, spol. s r.o.

COMPLETE CZ je česká společnost s více než 14 000 realizací klimatizační a chladicí techniky s know-how výrobců HVAC. Jsme výhradním distributorem společnosti AERMEC a Mitsubishi Heavy Industries na českém trhu.

 
 
Reklama