Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

COMPLETE CZ roste každým měsícem/kvartálem

V obchodním oddělením a realizačním oddělení jsme již významně překonali výsledky celého minulého roku.

Koncem září budeme v polovině našeho hospodářského roku, který je pro nás obchodně velmi úspěšný.
Když jsme v červnu avizovali růst objednávek o 77% z celkového objemu loňského roku a věřili jsme, že ten letošní hospodářský rok bude znamenat dynamický růst, nečekali jsme, že už v jeho polovině můžeme říct DOKÁZALI JSME TO! V obchodním oddělením a realizačním oddělení jsme již významně překonali výsledky celého minulého roku. Servisní oddělení meziročně roste o 20%.

Daří se nám získávat nové projekty díky naší profesionalitě, navrženému technickému řešení a následnému špičkovému servisu zařízení. K růstu patří i rostoucí počet lidí v týmů. A my jsme rozšířili obchodní oddělení o další obchodníky, kteří mají bohaté zkušenosti v rámci HVAC. Je to další krok k tomu, abychom i v budoucnu dynamicky obchodně rostli a poskytovali našim partnerům maximální podporu.

Věříme, že rozšířením obchodního oddělení, profesionalitou všech kolegů, nastavením a zefektivněním vnitřních procesů povede k dlouhodobému růstu a profitabilitě naší společnosti.

COMPLETE CZ - KLIDNÝ ŽIVOT. S NÁMI.

Více informací


COMPLETE CZ, spol. s r.o.
logo COMPLETE CZ, spol. s r.o.

COMPLETE CZ je česká společnost s více než 14 000 realizací klimatizační a chladicí techniky s know-how výrobců HVAC. Jsme výhradním distributorem společnosti AERMEC a Mitsubishi Heavy Industries na českém trhu.

 
 
Reklama