Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Aktualizovaný HLAVNÍ KATALOG 2017 společnosti Elektrodesign

Katalog obsahuje aktualizované řady ventilátorů s příslušenstvím, které splňují nařízení evropské komise č. 327/2011, a ucelené řady větracích jednotek DUOVENT® s rekuperací nebo regenerací tepla i řadu nových výrobků.

Rádi bychom vás informovali o tom, že naše společnost vydala po dlouhém období změn evropské technické legislativy aktualizovaný HLAVNÍ KATALOG 2017. Na 1900 stránkách najdete nejnovější informace o našem sortimentu.

Katalog obsahuje aktualizované řady ventilátorů s příslušenstvím, které splňují nařízení evropské komise č. 327/2011. Obsahuje též ucelené řady větracích jednotek DUOVENT® s rekuperací nebo regenerací tepla, vyráběných společností Elektrodesign, a řadu nových výrobků v oblasti rezidenčních větracích jednotek.

Uvedené výrobky jsou vyráběny v souladu s nařízeními evropské komise č. 1253/2014 o Ekodesignu větracích jednotek a č. 1254/2014 o Energetických štítcích větracích jednotek.

Katalog mimo jiné nabízí kompletní sortiment vzduchotechnických komponent, zejména distribuční elementy, požární klapky, dveřní clony, frekvenční měniče a regulační systémy.

Budeme velmi potěšeni, pokud se vám katalog stane užitečným pomocníkem při vaší běžné práci.



ELEKTRODESIGN ventilátory spol. s r.o.
logo ELEKTRODESIGN ventilátory spol. s r.o.

Výrobce profesionální vzduchotechniky. Člen celosvětově působící skupiny vzduchotechnických výrobců a distributorů Soler & Palau Ventilation Group. Pro stavebnictví zajišťujeme dodávky centrálních větracích systémů s větracími jednotkami DUOVENT® ...

 
 
Reklama