Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Tepelná čerpadla AC Heating - Probíhá vývoj řidicího systému VZT jednotek: xCC Air!

Tepelná čerpadla AC Heating || Probíhá vývoj řidicího systému VZT jednotek xCC Air, který budeme ve třetím kvartálu roku 2011 uvádět na trh.

Ve třetím kvartálu roku 2011 uvedeme na trh xCC Air.

Moderní rodinné domy i další objekty jsou stavěny se stále nižšími nároky na spotřebu energie na vytápění. Jednou z metod jak se toho dociluje je silná izolace zdí nebo oken. Aby byla zachována kvalita vzduchu uvnitř a nezvyšovaly se zbytečně náklady na vytápění, je vhodné řízeně větrat a rekuperovat odpadní vzduch.

Právě tento čím dál častější požadavek zákazníků byl impulsem pro naše vývojové oddělení a dal vzniknout novému řídicímu systému, který ovládá VZT jednotky. Přitom je plně integrován do řídicího systému tepelného čerpadla. Samozřejmostí zůstává připojení přes internet, možnost ovládání přes počítač nebo barevný dotykový panel. Stejně jako je tomu u řídicích systémů xCC pro tepelná čerpadla AC Heating.

Testy nového řídicího systému jsou nyní v plném běhu a jejich dokončení je plánováno na třetí kvartál roku 2011.

Podívejte se na obrázek konfigurační obrazovky

Máte-li zájem o bližší informace nebo chcete-li nám poskytnout námět k diskusi o nových funkcích, které byste si přáli, pošlete nám zprávu mailem (info@ac-heating.cz), telefonicky (http://www.ac-heating.cz/kontakt.htm) nebo prostřednictvím formuláře na našem webu a se Vám budeme věnovat.

Ing. Lubomír Kuchynka

www.ac-heating.cz
info@ac-heating.cz
775 211 408
AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem
logo AC Heating - tepelná čerpadla s invertorem

Společnost KUFI INT je česká firma, která vyrábí a instaluje tepelná čerpadla AC Heating Convert AW. Naše tepelná čerpadla vytápí rodinné domy, bytové domy, školy, školky, administrativní budovy a průmyslové haly. Máme za sebou stovky instalací tepelných ...

 
 
Reklama