Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Colt - odborník v oblasti klimatizace, větrání, slunolamů a systémů pro odvod tepla a kouře

Společnost Colt navrhuje a dodává systémy pro odvod tepla a kouře, klimatizační systémy, systémy pro vytápění, přirozené větrání, stínící systémy a rovněž žaluziové a skleněné systémy.

Společnost Colt nabízí návrh a dodání systémů pro odvod kouře šitý na míru danému typu budovy, ať už se jedná o bytové domy, obchodní centra, sklady, výrobní závody nebo jednopatrové budovy. Všechna zařízení pro odvod kouře dodávaná společností Colt prošla náročnými testy a splňují požadavky všech platných předpisů a norem.

Větrání garáží se řídí specifickými pravidly a požadavky. Systém odvětrání garáží (ZOKT navrhovaný a dodávaný společností Colt slouží jednak k odvodu kouře, jednak ke snižování množství oxidu uhličitého.
Celková koncepce společnosti Colt pro požární odvětrání podzemních a nadzemních uzavřených garáží zahrnuje jak funkci denního větrání jako předpoklad pro vytvoření akceptovatelného prostředí při běžném provozu, tak i funkci nuceného odvodu kouře v případě požáru. Při požáru předá požární ohlašovací zařízení signál centrále, která uvede ventilátory do chodu na plný výkon. Pro řízení systému je možné volit mezi jednoduchým nebo komfortním ovládáním.
Pro odvětrání garáží nabízí společnost Colt výkonné ventilátory testované dle evropských norem EN 12101-3 a tudíž označených značkou CE, která zaručuje shodu výrobku s výše uvedenou normou. K dispozici jsou dva typy ventilátorů pro odvětrání garáží: Jetstream a Cyclone.
Celý certifikovaný systém, sestávající se z podávacích a odtahových ventilátorů včetně příslušenství a systému ovládání a řízení, byl několikrát úspěšně testován a je schopen zcela nahradit tradiční potrubní systémy. Příslušné zprávy jsou k dispozici na vyžádání.


Colt - větrání garáží

Výhody preventivní požární ochrany

  • Odvod tepla a kouře - OTK
  • Zajištění prostoru nezasaženého kouřem
  • Umožnění okamžité evakuace osob z budovy
  • Omezení rizika rozšíření požáru
  • Umožnění okamžitého zásahu v místě požáru
  • Snížení výše škod na majetku

Colt International, s.r.o.
logo Colt International, s.r.o.

Adiabatické chlazení, odvod kouře a tepla, klimatizace, přirozené a nucené větrání, solární zastínění a průmyslová ventilace. Návrhy inovativních řešení klimatu uvnitř budov, služby a servis v oblasti technologií klimatizace, chlazení, odvětrání, solárního ...

 
 
Reklama