Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

LG Electronics CZ představuje nové klimatizace

Hlavní výhodou nové generace klimatizaci LG Inverter je úspora energie. Vysoká efektivita je dána novým DC kompresorem, který má až o 66 % vyšší efektivitu v porovnání s kompresory, které mají konstantní výkon.

LG Electronics CZ představuje nové klimatizace, které zajistí pohodlné, zdravé a ekologické řešení vytápění během zimních měsíců. Navíc ušetří spotřebitelům tisíce korun za jednu topnou sezonu.

Hlavní výhodou nové generace klimatizaci LG Inverter je úspora energie. Vytápění klimatizací může ušetřit až 78 % nákladů na vytápění, v porovnání s jinými elektrickými způsoby vytápění. Čím více pak uživatel klimatizaci používá, tím více šetří. Vysoká efektivita je dána novým DC kompresorem, který má až o 66 % vyšší efektivitu v porovnání s kompresory, které mají konstantní výkon.


Nová generace klimatizaci LG Inverter

„Klimatizace neslouží jen v parných dnech. V zimě funguje díky principu tepelného čerpadla jako efektivní topení, kdykoliv pak jako výkonná čistička vzduchu. Nová generace klimatizací pak ještě posouvá energetickou efektivitu o značný kus dopředu,“ uvedl Martin Malý, tiskový mluvčí společnosti LG Electronics CZ.

Velkou výhodou je, že klimatizace začíná topit okamžitě po spuštění a místnost vyhřeje velmi rychle díky optimalizovanému proudění vzduchu. Oproti minulým generacím klimatizací LG Inverter je místnost vytopena o 50 % rychleji při nižší spotřebě energie. Přitom ani velké mrazy nejsou problém – klimatizace bez potíží topí i při teplotách -15 stupňů Celsia. Vnitřní jednotka díky výkonnému motoru dokáže foukat teplý vzduch až do vzdálenosti 12 metrů. Proudění vzduchu lze přizpůsobit v horizontálním směru v pěti krocích a ve vertikálním směru v šesti krocích.

Klimatizace LG Inverter prospívají zdraví. Díky čtyřnásobnému filtru a samočistící funkci z klimatizace fouká stále čistý vzduch bez prachu, virů a bakterií. Bylo prokázáno, že filtry dokážou z místnosti odstranit 99,9 % virů H1N1. Filtr obdržel certifikaci od „British Allergy Foundation and Kitasato LAB“, která potvrzuje, že filtry v klimatizaci odstraňují pachy. Plazmový filtr, instalovaný do klimatizací Artcool a Libero R, odstraňuje i mikroskopické částice. Samočistící funkce zabraňuje hromadění vlhkosti, tím brání růstu bakterií a mikrobů uvnitř výměníku. To je důležité především v zimních měsících, kdy je díky inverznímu charakteru počasí vzduch dvakrát až pětkrát špinavější, než v jiných měsících v roce. Filtry odchytnou pachy, pyl, srst zvířat, tabákový kouř i houbové mikroorganismy.

Tisková zpráva LG klimatizace.doc


LG Electronics CZ
logo LG Electronics CZ

LG Electronics, divize KLIMATIZACE Therma V Komerční klimatizace Klimatizace pro obytné budovy Získejte kontrolu nad teplotou prostoru, ve kterém pobýváte. Dopřejte správnou provozní teplotu také serverům a další počítačové technice ve vaší firmě. ...

 
 
Reklama