Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Spuštěny nové webové stránky firmy Lindab s.r.o.

Nové stránky obsahují veškeré dostupné informace o našich výrobcích a aktivitách. Naleznete zde vše o výrobcích Lindab, o laboratořích či softwarech na projektování, výpočty a selekci produktů.

Lindab Ventilace poskytuje komplexní vzduchotechnické systémy, od jednotlivých komponentů až po celá systémová řešení vnitřního klimatu. Nabízíme široký rozsah chytrých, ekonomických a k životnímu prostředí šetrných řešení vzduchotechniky pro rezidenční i komerční budovy.

Hlavní produktovou oblastí jsou kruhové a čtyrhranné systémy a jejich příslušenství, vzduchové vyústi, tlumiče hluku a systémy voda - vzduch.

Náš systém Safe a Safe Click je komplexní produktový program kruhových rozvodů, který je doplněn dvoubřitým těsněním. Toto řešení vede ke kratším instalačním časům, nižší váze, menší povrchové izolační ploše a především k podstatnému snížení úniku vzduchu a tedy nižší spotřebě energie.


Další produktovou oblastí jsou naše Komfortové výrobky vzduchových vyústí, tlumičů hluku a systémů voda - vzduch. Vše zaměřeno na vytvoření příjemného, zdravého a produktivního vnitřního prostředí.

Lindab také nabízí nástroje pro projektování, výpočty, návrhy, doporučení a simulace celých vzduchotechnických systémů. Jedná se především o programy Cadvent, DIMsilencer, DIMcomfort a LindQST.


Lindab Ventilace
logo Lindab Ventilace

Nabízíme kompletní sortiment zahrnující VZT jednotky, požární klapky, čisté prostory, potrubní systémy, distribuční elementy, indukční jednotky, pasivní stropy a další příslušenství pro vzduchotechniku.

 
 
Reklama