Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ventilátory na odvod kouře a tepla s odolností 400 °C/120 min.

Ventilátory MUB/F od Systemair se používají v případě požáru k odsávání kouře a tepla resp. pro běžné denní větrání do 55°C nepřetržitě. Možnost instalace do nebo mimo požární zónu ve vnitřním nebo venkovním provedení.


Testované dle EN 12101-3 v LGAI Barcelona. Kompletní sortiment příslušenství (klapky, tlumiče, pružné manžety, stříška,…).

MUB/F má oběžné kolo z pozinkovaného ocelového plechu s dozadu zahnutými lopatkami. Plášť ventilátoru je tvořen ocelovým rámem a panely s dvojitým pláštěm s izolací 20mm minerální vlny. Nasávací strana ventilátoru je tvarovaná jako sací dýza. Ventilátor má na straně sání i výtlaku kruhové připojovací hrdlo s gumovým těsněním (viz. rozměry). Změny směru výtlaku se dosáhne jednoduchou výměnou panelů i na místě montáže. Tepelně odolné motory pro teplotní třídu F400/120 min., v jedno a dvouotáčkových verzích.

Více informací na Online katalogu


Systemair, a.s.
logo Systemair, a.s.

Firma se zabývá výrobou a dodávkou vzduchotechnických výrobků. Náš široký sortiment zahrnuje vzduchotechnické jednotky, rezidenční větrací jednotky, ventilátory, vzduchové clony, sálavé panely, ventilátorové ohřívače, distribuční elementy a požární ...

 
 
Reklama