Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

ThermWet v programu Zlaté české ručičky

Líbí se Vám rekuperace? A chtěli byste rekuperaci ještě levněji? V programu Zlaté české ručičky je to možné!

Rekuperace do Vašeho RD, cenová nabídka s podrobnou dokumentací VZT zdarma.

PROGRAM ZLATÉ RUČIČKY

Program Zlaté ručičky kombinuje šikovnost českých lidí a výhodných slev Ekonomických staveb. Tím je dosaženo snížení průměrné ceny domu o 18%. Rekuperace s nezamrzajícími výměníky Helix je zařazena do tohoto programu Ekonomických staveb.

Hodláte stavět s Ekonomickými stavbami? Využijte program Zlaté české ručičky a zlevněte si stavbu domu až o 18%. ThermWet-rekuperace vzduchu, Vám dává slevu v tomto programu 5% a vzduchovody si můžete svépomocně podle našeho realizačního projektu nainstalovat sami. Rozfázování platby a schematický návrh větrání zdarma, jsou dalšími bonusy pro Vás.


SYSTÉM THERMWET
Mezi hlavní přednosti systému ThermWet patří snížení nákladů na vytápění, trvalé snížení vlhkosti a zvýšení komfortu v obytných prostorách.
Výhodou našich rekuperátorů je, že jsou na rozdíl od běžných tepelných deskových výměníků, konstruované i pro provoz v teplotách pod bodem mrazu a tudíž nezamrzají.


ThermWet s.r.o.
logo ThermWet s.r.o.

Společnost ThermWet s.r.o. zajišťuje kompletní řešení řízeného větrání s rekuperací do Vašeho domu. Vývoj, výroba, projekce, montáž a servis - vše pod jednou českou střechou! Vyrábíme a montujeme vlastní řadu rekuperačních jednotek Ventbox pro rodinné domy ...

 
 
Reklama