Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

VENTUS N-type – nový produkt v nabídce VTS

VTS představil nový produkt: Ventus N-TYPE. Hlavními výhodami jsou rychlá dostupnost a atraktivní cena. Projektanti ocení snadný návrh a precizní návrhový program – NCAD. Výhodou je i bezrámové opláštění.

VENTUS N-type – nový produkt v nabídce VTS

V červnu představila společnost VTS – přední výrobce v oblasti vzduchotechnických a klimatizačních zařízení - nový produkt: Ventus N-TYPE. Hlavními výhodami jsou rychlá dostupnost a atraktivní cena. Projetanti určitě ocení snadný návrh a precizní návrhový program – NCAD.

Doposud společnost VTS nabízela svým klientům v Polsku, České republice, Slovensku, Litvě, Lotyšsku, Estonsku, Kazachstánu, Ukrajině, Maďarsku a Rumunsku následující produkty: vzduchtechnické jednotky VENTUS,dveřní clony DEFENDER a teplovodní ohřívače VOLCANO.

Nová řada jednotek Ventus N-TYPE se řadí mezi potrubní systémy. Tato zařízení jsou nabízena ve čtyřech velikostech a s průtokem od 2000 m3/h do cca 8500 m3/h. Nabídka zahrnuje základní všechny základní funkce tvořící samostané celky. Díky tomuto je zařízení velmi flexibilní a lze jej tak přizpůsobit vlastnostem objektů.


VENTUS N-type od společnosti VTS - předního výrobce v oblasti vzduchotechnických a klimatizačních zařízení

Nespornou výhodou nového produktu je bezrámové opláštění typu – MONOCOQUE, skládající se ze sendvičového panelu, který zajišťuje vysokou stabilitu bez tepelných můstků, které způsobují kondenzaci.


VTS Czech Republic s.r.o.
logo VTS Czech Republic s.r.o.

VTS Group nabízí svým klientům typovou řadu inovativních vzduchotechnických a klimatizačních zařízení VENTUS, VENTUS N-TYPE a VENTUS S-TYPE. V sortimentu značky VTS EUROHEAT se nacházejí vysoce kvalitní vodní ohřívače VOLCANO a vzduchové clony DEFENDER.

 
 
Reklama