Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Rekuperace a soused topí holínkami?

Smrádek z holínek tavících se v kotli asi Carbo filtr nezastaví, ale kouř z hnědého uhlí určitě! Vyzkoušejte i Vy Carbo filtr s aktivním uhlím na adsorbci organických uhlovodíků. Stojí 400 Kč na sezónu.

Pro větrání s rekuperací tepla s jednotkami Helix a Helix Vent-box lze použít Carbo filtr s aktivním uhlím pro zabránění vniknutí zápachu např. z topení nekvalitním uhlím.

Samozřejmě v kombinaci s prachovým, nebo lépe pylovým filtrem je zajištěna i eliminace polétavého prachu, který v zimním období trápí většinu českých měst, ale i vsí. Oproti větrání okny, tak máte doma nejen stálé a příjemné klima, ale zmizí i problém s potřebou větrat v době, kdy je venku vzduch nasycen škodlivinami. Navíc lze větrání regulovat a spouštět v různé intenzitě a časech, dle Vašich požadavků.

Více informací o uhlíkovém filtru Carbo

Carbo uhlíkový filtr s aktivním uhlím pro zabránění vniknutí zápachu od ThermWet

ThermWet s.r.o.
logo ThermWet s.r.o.

Společnost ThermWet s.r.o. zajišťuje kompletní řešení řízeného větrání s rekuperací do Vašeho domu. Vývoj, výroba, projekce, montáž a servis - vše pod jednou českou střechou! Vyrábíme a montujeme vlastní řadu rekuperačních jednotek Ventbox pro rodinné domy ...

 
 
Reklama