Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Středotlaký ventilátor MAXvent owlet od Ziehl-Abegg

Nová výrobní řada průmyslových potrubních ventilátorů s obchodním označením MAXvent owlet společnosti Ziehl-Abegg získala Čestné uznání na veletrhu Aqua-therm Praha 2012.

středotlaký axiální ventilátor DN56V se 4 pólovým motorem od Ziehl-Abegg

Důvodem vývoje tohto ventilátoru bylo především zavedení nové evropské směrnice 2009/125/ES, která předepisuje minimální účinnosti pro ventilátory s příkonem od 125 W do 500 kW. Modernizací výrobní řady potrubních ventilátorů MAXvent 2 jsme dosáhli toho, že nové ventilátory MAXvent owlet bez výjimek splňují tuto evropskou směrnici pro rok 2015 (tzv. ErP2015) a nabízejí uživatelům už nyní lepší technické parametry ve srovnání se stávajícími výrobky. Vývoj ventilátorů MAXvent owlet byl mezinárodní projekt, který se uskutečnil ve spolupráci vývojových inženýrů z firmy Ziehl-Abegg v Německu a ve Francii.

Za středotlaký axiální ventilátor typ DN56V-4DF.D7.34.G získala ZIEHL-ABEGG na Aqua-thermu Čestné uznání.


Ziehl-Abegg s.r.o. Brno
logo Ziehl-Abegg s.r.o. Brno

Výrobce širokého sortimentu axiálních, radiálních, diagonálních, tangenciálních ventilátorů, výtahových pohonů. Portfolio pokrývá požadavky OEM partnerů, výrobců vzduchotechnických, chladírenských zařízení, filtračních zařízení a technologických celků. ...

 
 
Reklama