Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový internetový portál www.sokra.cz

Společnost SOKRA s.r.o. spustila nový internetový portál www.sokra.cz pro odbornou veřejnost i samotného uživatele.

Společnost SOKRA s.r.o. si Vás dovoluje informovat že od 14.3. 2013 jsou spuštěny nové internetové stránky www.sokra.cz. Tyto internetové stránky jsou určeny pro odbornou veřejnost, projekční i montážní firmy a v neposlední řadě také pro samotného uživatele. Nové internetové stránky Vás v rychlém a snadném přehledu provedou celým produktovým portfoliem, který společnost SOKRA nabízí a dodává z pozice výhradního zástupce pro ČR, zčásti i pro SR, již řadu let.

Nové stránky jsou koncipovány tak, aby každý návštěvník po příchodu na hlavní doménu sokra.cz co nejrychleji našel produkt, kvůli kterému tyto stránky navštívil. Po zvolení produktu bude uživatel přesměrován na jednotlivé samostatné domény, nesoucí tento určitý produkt, aniž by musel „listovat“ ostatními produkty, které v danou chvíli pro něj nejsou podstatné.

Portál sokra.cz pod sebou sdružuje celkem 5 dalších samostatných domén.

nové internetové stránky společnosti Sokra s produktovým portfoliem

SOKRA, s.r.o.
logo SOKRA, s.r.o.

Klimatizace, chlazení, příslušenství pro montáž chlazení a klimatizace. Výhradní dovozce split a VRF systémů HAIER, absorpčních jednotek pro chlazení a vytápění BROAD a ventilátorových konvektorů, tepelných čerpadel a chladičů kapalin GALLETTI. Standardní ...

 
 
Reklama