Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ziehl-Abegg bude v březnu v Brně vystavovat na veletrhu AMPER 2013

Firma Ziehl-Abegg představí na veletrhu produkty, které jsou, jako je u tohoto výrobce již zvykem, inovativní a sledující nejnovější vývoj v oboru. Zveme Vás na návštěvu veletržního stánku číslo 113 v hale P.

Firma Ziehl-Abegg představí na mezinárodním veletrhu elektrotechniky, elektroniky, automatizace a komunikace produkty, které jsou, jako je u tohoto výrobce již zvykem, inovativní a sledující nejnovější vývoj v oboru.

Ziehl-Abegg je dlouholetým lídrem světového trhu v oblasti chladírenské a klimatizační techniky, ale také v oblasti pohonů a výtahových strojů. Vývoj výrobků, které bude Ziehl-Abegg prezentovat na veletrhu Amper je zaměřen především na dosažení provozních úspor elektrické energie. Tyto inovativní výrobky najdou uplatnění v různých finálních výrobcích.

Ziehl-Abegg Vás co nejsrdečněji zve na návštěvu veletržního stánku, najdete nás v hale P, stánek číslo 113.


Ziehl-Abegg s.r.o. Brno
logo Ziehl-Abegg s.r.o. Brno

Výrobce širokého sortimentu axiálních, radiálních, diagonálních, tangenciálních ventilátorů, výtahových pohonů. Portfolio pokrývá požadavky OEM partnerů, výrobců vzduchotechnických, chladírenských zařízení, filtračních zařízení a technologických celků. ...

 
 
Reklama