Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ziehl-Abegg bude vystavovat na veletrhu ISH ve Frankfurtu

Firma Ziehl-Abegg, jako lídr výrobků z oblasti komponentů klimatizační techniky, představí na světové výstavě ISH energeticky úsporné ventilátory jako komponenty pro klimatizační jednotky a prvky regulační techniky.

Ve dnech 12.–16. března 2013 se uskuteční na výstavišti ve Frankfurtu n.M. další ročník Mezinárodní veletrh klimatizace, obnovitelných zdrojů energie, technických zařízení budov a vybavení koupelen. V roce 2011 se tohoto významného veletrhu zúčastnilo více než 200.000 návštěvníků z více než 100 zemí světa. Vysoká návštěvnost se očekává i v tomto roce.

Ziehl-Abegg Vás zve co nejsrdečněji na návštěvu svého stánku, najdete nás v hale č.11, stánek B21. Nenechte si ujít tuto vyjímečnou příležitost se seznámit se světovými novinkami a přijeďte se na ISH do Frankfurtu podívat, těšíme se na Vaši návštěvu!


Ziehl-Abegg s.r.o. Brno
logo Ziehl-Abegg s.r.o. Brno

Výrobce širokého sortimentu axiálních, radiálních, diagonálních, tangenciálních ventilátorů, výtahových pohonů. Portfolio pokrývá požadavky OEM partnerů, výrobců vzduchotechnických, chladírenských zařízení, filtračních zařízení a technologických celků. ...

 
 
Reklama