Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinky CIAT jaro 2013 - Fancoilové jednotky

Do prodeje byly uveřejněny nové jednotky řady COADIS Line ve velikosti 900 * 900 mm. Představujeme novou řadu fancoilových jednotek Comfort line v 6 různých provedeních.

Coadis Line 900

Nové fancoilové jednotky řady COADIS Line ve velikosti 900 * 900 mm navazují na velikost 600 * 600 mm. Jednotky Coadis Line 900 se vyrábí ve 3 výkonových velikostech pro 2 trubkové provedení a 3 výkonové velikosti pro 4 trubkové provedení. Jednotky se vyrábí s Hee motory se sníženou spotřebou elektrické energie nebo se standardními 5 otáčkovými motory. Je možné si vybrat mezi lepší třídou filtrace Epure nebo klasickou třídou G3.
Jednotky Řady Coadis Line plně nahrazují jednotky řad Melody a Coadis 2.

Comfort Line

Nová řada fancoilových jednotek Comfort line v 6 různých provedeních, podstropním nebo podlahovém provedení, každé ve 2-trubkovém i 4-trubkovém provedení.
Vyrábíme 5 různých velikostí s 3 různými typy výměníků u každé velikosti u 2-trubkového provedení a s 1 typem výměníku u 4 trubkového provedení. U jednotek je možné mít i elektrický ohřívač a to i u 4 trubkového provedení. Při návrhu bylo dbáno na maximální efektivitu chodu, snížení hluku, zlepšení přístupu k jednotlivým komponentům a snížení ceny. Jednotky je možné připojit na hranaté nebo kulaté vzduchotechnické potrubí s tlakovou ztrátou až 60 Pa. Jednotky je možné objednat bez filtru s filtrem G3 nebo Epure. K dispozici jsou také se standardními 5 rychlostními motory nebo s Hee motory se sníženou spotřebou elektrické energie. K těmto jednotkám je možné dát velké množství příslušenství.
Jednotky Řady Comfort Line plně nahrazují jednotky řad major 2 NCH, Coadis Slim, UTA Compact a coadis comfort.

Bližší informace poskytne zastoupení Společnosti CIAT v ČR.

 
 
Reklama