Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Výrobky Galletti 2013 pro chlazení i vytápění

Společnost Sokra s.r.o. již řadu let spolupracuje s tímto tradičním výrobcem, který v roce 2006 oslavil již 100 let trvání společnosti. Vzájemná spolupráce je na bázi výhradního dovozce pro ČR.

Jak již společnost SOKRA s.r.o. informovala, byly 1.3. 2013 spuštěny nové internetové stránky zaměřující se na produkty tradičního evropského výrobce společnosti Galletti.

Portfolio nabízených výrobků je velmi široké a zahrnuje: - ventilátorové konvektory (fancoil), chladiče kapalin (chillery), tepelná čerpadla, kondenzační jednotky, vytápěcí teplovzdušné jednotky a v neposlední řadě jednotky pro přesnou klimatizaci pro telekomunikaci, vývoj a výzkum, rostlinářství atd. Především sortiment ventilkových konvektorů, chladičů kapalin a tepelných čerpadel je velmi široký a postihuje veškeré požadavky projektů, které během jeho přípravy mohou nastat. Součástí nabízených tepelných čerpadel jsou i multifunkční tepelná čerpadla, který poskytují současnou produkci vody pro chlazení a vytápění či pro přípravu teplé vody.

Více bližších informací naleznete na www.galletti.cz

SOKRA s.r.o. je výhradním dovozcem výrobků Galetti na český trh chlazení i vytápění
Designový ventilátorový konvektor Galletti určený pro klimatizaci obytných prostor

SOKRA, s.r.o.
logo SOKRA, s.r.o.

Klimatizace, chlazení, příslušenství pro montáž chlazení a klimatizace. Výhradní dovozce split a VRF systémů HAIER, absorpčních jednotek pro chlazení a vytápění BROAD a ventilátorových konvektorů, tepelných čerpadel a chladičů kapalin GALLETTI. Standardní ...

 
 
Reklama