Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Prezentace firmy C.I.C. Jan Hřebec na veletrhu Aqua-Therm 2013

Aqua-Therm Kyjev je největší a nejznámější veletrh na Ukrajině pro HVAC průmysl, je tedy vyloženě zaměřený na ventilace, klimatizační, měřicí, regulační a ekologickou techniku.

Aquetherm Kyjev

Aqua-Therm Kyjev zúčastní se i C.I.C. Jan Hřebec je největší a nejznámější veletrh na Ukrajině pro HVAC průmysl, je tedy vyloženě zaměřený na ventilace, klimatizační, měřicí, regulační a ekologickou techniku.

Koná se ve dnech 14. - 17. května 2013, na výstavišti International Centre (IEC) v Kyjevě, událost představuje stovky domácích i zahraničních subjektů, kteří chtějí propagovat své nejnovější produkty a technologie. Tento veletrh navštěvují hlavně specialisté z oboru. Je tedy ideální příležitostí pro navazování kontaktů a získávání nových zákazníků potažmo zakázek.

Firma C.I.C. Jan Hřebec na tomto veletrhu samozřejmě nemůže chybět, proto Vás srdečně zveme k návštěvě naší expozice.

Ukrajinský trh je pro nás velmi zajímavý z hlediska navázání nových obchodních partnerství. Věříme, že naše vzduchotechnické a klimatizační jednotky vzbudí Váš zájem. Rádi Vám o nich a naší firmě poskytneme veškeré informace.

V roce 2012 veletrh navštívilo více jak 40 tisíc návštěvníku, převážně specialistů v oboru, 750 vystavujících firem z 30ti zemí světa jim představily své produkty a technologie.

Těšíme se na Vaši návštěvu!

 
 
Reklama