Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Internetový i kamenný obchod s ventilátory provozuje VSM Teplice

V přehledném e-shopu na ventilatory.net koupíte ventilátory, přívodní jednotky a výměníky, dveřní clony, příslušenství vč. elektrického, díly pro montáž vzduchotechniky. Profi vzduchotechnika, všeobecné použití a domácnost.

Internetový obchod www.ventilatory.net
a prodejna VSM Teplice denně 7:30 - 16:00

Kamenný obchod s ventilátory (axiální ventilátory, malé axiální ventilátory do koupelen, wc, sprch, kuchyní a bytových jader, radiální ventilátory, malé radiální ventilátory, ventilátory do kruhového potrubí, ventilátory do čtyřhranného potrubí, střešní ventilátory, požární ventilátory, nevýbušné ventilátory, kyselinovzdorné ventilátory, speciální a průmyslové ventilátory), malé přívodní jednotky, přívodní jednotky a výměníky, dveřní clony, speciální zařízení, digestoře, příslušenství (potrubní elementy, distribuční elementy, ohebné hadice, tvarovky, spiro potrubí, čtyřhranné potrubí), elektrické příslušenství (regulátory, přepínače otáček, termostaty, čidla a příslušenství k nim, regulátory elektrických ohřívačů, řídící systémy), díly pro montáž vzduchotechniky.

  • Ventilátory: malé axiální ventilátory do bytových jader, axiální ventilátory pro průmyslové použití, malé radiální ventilátory do koupelen, wc a kuchyní s delším vzduchovodem, střešní ventilátory pro odsávání z výtahových šachet nebo rodinných domků a také. Radiální ventilátory pro čtyřhranné potrubí, ventilátory do kruhového potrubí a speciální ventilátory a zařízení pro odsávání vzduchu.
  • Příslušenství pro ventilátory: ohřívače, filtry, flexibilní potrubí, klapky, distribuční elementy, tlumiče hluku, spiro potrubí, protidešťové žaluzie
  • Elektrické příslušenství: regulátory otáček, přepínače otáček, termostaty a hygrostaty.

VSM TEPLICE - Stanislav Med
logo VSM TEPLICE - Stanislav Med

Společnost VSM Teplice nabízí ventilátory a příslušenství, díly pro vzduchotechniku - potrubí a jednotky. MaR, tepelná čerpadla, chlazení, klimatizace. Provádíme prodej, montáž, servis, kontroly a revize. E-shop: www.ventilatory.net a www.ledeshop.cz

 
 
Reklama