Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jak zvládnout extrémní horko doma?

Klimatizace LG Titan Big Plus účinně chladí i při extrémních teplotách až 60 °C. Horko v bytě již není problémem a díky vyspělé technologii čištění vzduchu Vám vylepší kvalitu vzduchu.

Najít ten správný způsob, jak ochladit náš domov není vždy snadné. Společnost LG proto nyní přináší řešení, které dokonale funguje i při 60 °C.

Horko v bytě není problém

Nejnovější klimatizační zařízení LG Titan Big nabízí vynikající chladicí výkon, který si poradí i s extrémními teplotami. Díky velkému ventilátoru Skew Fan poskytuje LG Titan Big rychlé a výkonné chlazení s dvacetimetrovým proudem vzduchu. Funkce 4-Way Swing pak rovnoměrně rozděluje vzduch různými směry, čímž zajišťuje stálou, příjemnou teplotu v každé části místnosti.

Lepší kvalita vzduchu

Klimatizace LG Titan Big zároveň nabízí vyspělou technologii čištění vzduchu díky systému Plasmaster Smoke Away. Ten kombinuje vysoce účinný filtr 3M Micro Protection s technologií LG Plasmaster, využívající v optimálním poměru záporné a kladné ionty, které reagují společně se vzdušnou vlhkostí. Ionty plazmy pak sterilizují vzduch v uzavřených prostorech i uvnitř vlastní klimatizační jednotky. Systém Smoke Away ve spojení s filtrem 3M Micro Protection je schopen do pěti minut odstranit z místnosti veškeré stopy cigaretového pachu a kouře. Filtr 3M Micro Protection využívá nejpokročilejší technologii čištění vzduchu od LG, takže dokáže ze vzduchu v domácnosti odstranit až 99,99 % mikrobů šířených vzduchem a 95 % alergenů.


Klimatizace LG Titan Big Plus účinně chladí i při extrémních teplotách až 60 °C
 
 
Reklama