Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinky společnosti 2VV

Společnost 2VV uvádí na trh několik nových produktů, které zkvalitní Váš životní standard, protože žádný člověk se neobejde bez vzduchu a to stejné platí i o budovách.

Od října letošního roku se na trhu budete moci setkat například s ucelenou a kompaktní řadou rekuperačních jednotek VENUS, která pokrývá veškeré potřeby nuceného větrání se zpětného získáváním tepla. Společnost 2VV tak nabídne skvělou kvalitu s inovativním technologickým řešením, za velmi příznivou cenu.

Další z novinek od 2VV je mimořádně atraktivní řada vzduchových clon ESSENSSE, která nabízí kompletní pokrytí komerčních aplikací a může se pochlubit celou řadou inovací a unikátních technologií.

Novým členem rozrůstajícího se portfolia 2VV je i vzduchová clona BASIC, která přináší řešení pro malé aplikace, kde je požadavek na clonění malého otvoru s přímým proudem teplého vzduchu.

Poslední novinkou na trhu pak bude nová generace vzduchové clony FINESSE, která přináší spojení výhod předchozí generace s novým designem a konstrukčními inovacemi. FINESSE je mimořádně efektivní a diskrétní řešení pro instalaci clony do podhledů a závěsných stropů, vhodná především pro komerční aplikace.

Více informací v Produktovém katalogu 2VV s.r.o.
2VV s.r.o.
logo 2VV s.r.o.

Společnost 2VV je českým výrobcem široké škály vzduchových clon, větracích a rekuperačních jednotek, vytápěcích jednotek, ohřívačů a čističek vzduchu. V současné době se společnost 2VV řadí mezi významné evropské výrobce nejen pro komerční, ale ...

 
 
Reklama