Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Průlomové novinky v produktech klimatizační techniky Haier pro rok 2014

Představené novinky na konferenci Haier ACG 2013 přinášejí zcela nový pohled na chladivové klimatizační systémy- wifi ovládání systémů, třítrubkový systém, vodou chlazený kondenzátor a mnoho dalšího.

Ve dnech 10.-13.9 2013 proběhla globální konference společnosti Haier, divize klimatizační techniky, na které nechyběl zástupce společnosti SOKRA s.r.o. jakožto oficiálního distributora klimatizační techniky Haier pro ČR a SR.

Konference se zúčastnilo přibližně 60 osob zastupujících všechny kontinenty. Společnost SOKRA byla jedním z 5 zástupců Evropy. Konala se ve městě Qingado, které je domovským městem výrobce. Na této konferenci byly představeny cíle pro následující roky, představeny nové produkty pro rok 2014 a současně byly zhodnocen rok 2013 včetně detailní komunikace s vývojovým střediskem výrobce (R&D).

Mezi nejvýznamější představené novinky zcela jistě patří nový systém Haier MRV, který je nově možné navrhovat v provedení pro kontinuální provoz chlazení a vytápění (100% rekuperace kondenzačního tepla). Dále je také možné navrhnout systém namísto se vzduchem chlazeným kondenzátorem venkovní jednotky, s vodou chlazeným kondenzátorem.

Více o nejvýznamnějších vybraných novinkách naleznete zde. Pro více technických či obchodních informací kontaktujte naší kancelář.


SOKRA, s.r.o.
logo SOKRA, s.r.o.

Klimatizace, chlazení, příslušenství pro montáž chlazení a klimatizace. Výhradní dovozce split a VRF systémů HAIER, absorpčních jednotek pro chlazení a vytápění BROAD a ventilátorových konvektorů, tepelných čerpadel a chladičů kapalin GALLETTI. Standardní ...

 
 
Reklama