Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

ECOAIR DESIGN ECOWATT: Výkon který neuslyšíte

Radiální ventilátory ECOAIR DESIGN ECOWATT jsou vhodné pro koupelny, WC a místnosti, které potřebují ventilátory v nepřetržitém provozu. Řešení je velmi tiché, vysoce účinné s extrémně nízkou hladinou hluku (méně než 35 dB(A)).

Věda a technologie ve službách DESIGNU, KOMFORTU, EKOLOGIE a TICHA

Radiální ventilátory ECOAIR DESIGN ECOWAT zajistí větší vzduchový výkon s minimálními nároky na spotřebu energie a velmi nízkou hlučností.

Ochrana životního prostředí a úspora energií jsou velmi důležité koncepty současnosti. Při vývoji ventilátoru byl kladen důraz na zlepšení energetické účinnosti a výsledkem je snížení maximálního příkonu pouze na 7 W!

Nové radiální ventilátory ECOAIR DESIGN ECOWATT jsou díky využití nejmodernějších technologií vysoce účinné a mají extrémně nízkou hladinu hluku (méně než 35 dB(A)).

Vzhledem k velmi nízké spotřebě jsou určeny pro trvalý provoz při konstantním průtoku vzduchu s možností přepnutí do módu "BOOST" se zvýšeným výkonem.


... tišeji už to nejde

Čtyři barevné proužky v každém balení umožňují sladění ventilátoru s designem okolí
- v nabídce zelený, červený, modrý nebo žlutý.




ELEKTRODESIGN ventilátory spol. s r.o.
logo ELEKTRODESIGN ventilátory spol. s r.o.

Výrobce profesionální vzduchotechniky. Člen celosvětově působící skupiny vzduchotechnických výrobců a distributorů Soler & Palau Ventilation Group. Pro stavebnictví zajišťujeme dodávky centrálních větracích systémů s větracími jednotkami DUOVENT® ...

 
 
Reklama