Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Špičková bazénová vzduchotechnika s autonomním systémem řízení

Bazénové jednotky REMAK zahrnují tepelné čerpadlo se špičkovým topným faktorem, automatický provoz s možností vzdálené správy, spolehlivost a vysokou kvalitu všech komponent a flexibilitu prostorového uspořádání.

Remak představuje druhou generaci bazénových jednotek

Remak využil získaných zkušeností a představujeme Vám novou generaci bazénových jednotek. Tyto jednotky představují špičkovou bazénovou vzduchotechniku s autonomním systémem řízení a regulací pro odvlhčování, větrání a vytápění krytých bazénů s plochou vodní hladiny od 25 do 700 m2. Mimořádná pozornost je věnována materiálovému provedení jednotek.
Mezi základní vlastnosti bazénových jednotek patří tepelné čerpadlo se špičkovým topným faktorem, automatický provoz s možností vzdálené správy, spolehlivost a vysoká kvalita všech komponent, flexibilita prostorového uspořádání. Tedy vlastnosti oblíbené již už u generace předchozí.

Bazénové jednotky jsou nadále navrhovány a kalkulovány individuálně, podle potřeb konkrétního použití. S poptávkou se můžete obrátit na obchodní zástupce Remak, nabídku standardně obdržíte do dvou pracovních dnů.

Více informací o nové generaci bazénových jednotek Remak.

bazénové jednotky REMAK - bazénová vzduchotecnika s autonomním systémem řízení a regulací pro odvlhčování, větrání a vytápění krytých bazénů
 
 
Reklama