Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jednotky DUPLEX Multi-N splňují požadavky směrnice ErP 2015

Univerzální větrací jednotky DUPLEX Multi-N jsou plně přizpůsobené instalaci na střeše. Nástřešní provedení DUPLEX Multi-N se vzduchovými výkony od 1 500 do 8 000 m3/h (nominální výkony s integrovanými registry a tlakovou rezervou 200 Pa).

Nástřešní provedení univerzálních větracích jednotek DUPLEX Multi-N
Nové univerzální větrací jednotky DUPLEX Multi-N jsou plně přizpůsobené instalaci na střeše.

Po úspěšném uvedení nové generace vnitřních jednotek, firma Atrea aktivně nabízí a prodává další řadu univerzálních větracích jednotek. Jedná se o nástřešní provedení DUPLEX Multi-N se vzduchovými výkony od 1 500 do 8 000 m3/h (nominální výkony s integrovanými registry a tlakovou rezervou 200 Pa).

Stejně jako u vnitřního provedení, je i v nástřešních jednotkách integrován zcela nový plastový protiproudý rekuperační výměník tepla S7.C, který dosahuje teplotní účinnost až špičkových 93 % – a to i při nízkých tlakových ztrátách na straně vzduchu.
Vysoce účinným standardem se v nové řadě staly EC ventilátory nejvyšší kvality - produkty světově uznávaných výrobců ebm-papst a Ziehl Abegg. Vzhledem k důrazu na úspory energií a zvýšení efektivity zařízení je samozřejmostí, že EC ventilátory napříč celou řadou splňují požadavky směrnice ErP 2015.


ATREA s.r.o.
logo ATREA s.r.o.

Zásadním principem výrobního programu firmy ATREA s. r. o. je již od roku 1990 snižování energetické náročnosti provozu vzduchotechnických zařízení, hlavně uplatněním moderních rekuperačních výměníků, dokonalé vestavěné regulace a postupný přechod na plně ...

 
 
Reklama